Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
01 NOV 2021 9:47AM by PIB Delhi
106.31 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
12,514 new cases in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.20%
12,718 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,36,68,560
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.46%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 1,58,817; lowest in 248 days
Daily positivity rate (1.42%) less than 2% for last 28 days
Weekly Positivity Rate (1.17%) less than 2% for last 38 days
60.92 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
01 NOV 2021 9:47AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসদ দ্রাইব অসিগী মখাতা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১০৬.৩১ কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভারত্তা অনৌবা কোস ১২,৫১৪ থেংনখি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.২০%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১২,৭১৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৩,৩৬,৬৮,৫৬০দা লৈরে
অপুনববা কেসকী ১%গী মখাদা এক্তিব কেস ওইরি, হৌজিক ০.৪৬%দা লৈরি; মার্চ ২০২০দগী খ্বাইদগী নেমবা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ১,৫৮,৮১৭নি; নুমিৎ ২৪৮দা খ্বাইদগী নেমবা ওইরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৪২%) হৌখিবা নুমিৎ ২৮সিদা ২%গী মখাদা লৈরি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১.১৭%) হৌখিবা নুমিৎ ৩৮নিদা ২%কী মখাদা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৬০.৯২ তৌখ্রে