হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
10 OCT 2021 9:09AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৯৪.৭০ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪ মনুংদা অনৌবা কেস ১৮,১৬৬ লাকখি; নুমিৎ ২১৪দা খ্বায়দগী নেম্বা ওইখি
অপুনবা কেস্তগী এক্তিব কেস একাউন্ত ১% মখাদা লৈরি, হৌজিক্কী ওইনা ০.৬৮%দা লৈরি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ২,৩০,৯৭১লৈরি; নুমিৎ ২০৮দা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৯৯%নি; ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
পুং ২৪ মনুংদা ২৩,৬২৪ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,৩২,৭১,৯১৫ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ১০৭দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (১.৫৭%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৪২% ) হৌখিবা নুমিৎ ৪১নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৮.২৫ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
10 OCT 2021 9:09AM by PIB Delhi
94.70 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
18,166 new cases in the last 24 hours; lowest in 214 days
Active cases account for less than 1% of total cases, currently at 0.68%; Lowest since March 2020
India's Active caseload stands at 2,30,971; lowest in 208 days
Recovery Rate currently at 97.99%; Highest since March 2020
23,624 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,32,71,915
Weekly Positivity Rate (1.57%) less than 3% for last 107 days
Daily positivity rate (1.42%) less than 3% for last 41 days
58.25 cr Total Tests conducted so far