Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 82.65 Cr
Recovery Rate currently at 97.77%
26,964 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,01,989) is 0.90% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (2.08%) less than 3% for last 89 days
22 SEP 2021 9:44AM by PIB Delhi
With the administration of 75,57,529vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage exceeded 82.65Cr (82,65,15,754) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 81,05,030sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,69,831
2nd Dose
87,67,189
FLWs
1st Dose
1,83,46,681
2nd Dose
1,46,16,924
Age Group 18-44 years
1st Dose
33,47,62,522
2nd Dose
6,47,24,317
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,29,73,905
2nd Dose
7,07,83,297
Over 60 years
1st Dose
9,79,37,287
2nd Dose
5,32,33,801
Total
82,65,15,754
The recovery of 34,167patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,27,83,741.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.77%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 87 consecutive days now.
26,964 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 3,01,989. Active cases presently constitute 0.90% of the country's total Positive Cases. This is the lowest figure in active cases in India since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
15,92,395tests being conducted. India has so far conducted over 55.67 Cr (55,67,54,282) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 2.08% remains less than 3% for the last 89 days now. The Daily Positivity rate reported to be1.69%. The daily Positivity rate has remained below3% for last 23 days and below 5% for 106 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৮২.৬৫ হেনখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৭৭% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৬,৯৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (৩,০১,৯৮৯) অসি অপুনবা কেসশিংগী ০.৯০% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৮৯নি অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (২.০৮%) অসি ৩%দগী তাখি
22 SEP 2021 9:44AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৭৫,৫৭,৫২৯ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৮২.৬৫ (৮২,৬৫,১৫,৭৫৪)গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ৮১,০৫,০৩০গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৯,৮৩১
২শুবা দোজ
৮৭,৬৭,১৮৯
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৬,৬৮১
২শুবা দোজ
১,৪৬,১৬,৯২৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩৩,৪৭,৬২,৫২২
২শুবা দোজ
৬,৪৭,২৪,৩১৭
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৫,২৯,৭৩,৯০৫
২শুবা দোজ
৭,০৭,৮৩,২৯৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
৯,৭৯,৩৭,২৮৭
২শুবা দোজ
৫,৩২,৩৩,৮০১
অপুনবা
৮২,৬৫,১৫,৭৫৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৩৪,১৬৭ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ,২৭,৮৩,৭৪১ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৭৭%. দা লৈরি‍।‍ নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা হৌজিক্কী ওইনা খ্বাইদগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ৮৭নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২৬,৯৬৪ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ৩,০১,৯৮৯ দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০. ৯০% ওইরি‍। মসি মার্চ ২০২০দগী য়েংলকপদা ভারতকী এক্তিব কেসশিংগী খ্বাইদগী তাবা মশিং ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,৯২,৩৯৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৫.৬৭ (৫৫,৬৭,৫৪,২৮২) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.০৮%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৮৯ নি অসিদা ৩%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি .৬৯ %দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ২৩নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১০৬নি অসিদা অসি ৫%গী মখাদা লৈরি‍।