Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 SEP 2021 9:11AM by PIB Delhi
75.22 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
25,404 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.09% of total cases
India's Active caseload stands at 3,62,207
Recovery Rate currently at 97.58%
37,127 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,24,84,159
Weekly Positivity Rate (2.07%) less than 3% for last 81 days
Daily positivity rate (1.78%) less than 3% for last 15 days
54.44 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
14 SEP 2021 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৭৫.২২কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ২৫,৪০৪ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.০৯%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৬২,২০৭
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৫৮%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৭,১২৭ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৪,৮৪,১৫৯ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৮১দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.০৭%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (১.৭৮% ) হৌখিবা নুমিৎ ১৫নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৪.৪৪ তৌখ্রে