Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 241
India sets new record, crosses 75 Cr landmark milestone
India home to more than 99% Healthcare Workers and Frontline Workers vaccinated with one shot of COVID Vaccine
13 SEP 2021 7:03PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 75 Crore landmark milestone(75,10,41,391) today. More than 67 lakh (67,04,768) Vaccine Doses have been administered till 5:30 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight. The country has also become home to more than 99% HCWs and FLWs vaccinated with one shot of COVID Vaccine.
Union Health Minister Shri Mansukh Mandaviya lauded the entire country for the achievement of 75 Cr landmark milestone.
WHO SEARO also congratulated India for accelerating COVID-19 Vaccination and achieving 75 Cr mark.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,64,684
2nd Dose
86,11,479
FLWs
1st Dose
1,83,38,713
2nd Dose
1,41,01,351
Age Group 18-44 years
1st Dose
30,26,12,416
2nd Dose
4,52,87,346
Age Group 45-59 years
1st Dose
14,45,93,468
2nd Dose
6,37,26,534
Over 60 years
1st Dose
9,36,68,415
2nd Dose
4,97,36,985
Cumulative 1st dose administered
56,95,77,696
Cumulative 2nd dose administered
18,14,63,695
Total
75,10,41,391
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৪১শুবা নুমিৎ
ভারতনা অনৌবা রোকোর্দ থমখ্রে, কোতি ৭৫গী মাইলস্তোনগী মফম অমা লানখ্রে
ভারতনা কোবিদ ভেক্সিন অমা কাপ্তুনা ৯৯% হেলথৱার্কর অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্করগী মফম অমা ওইরে
13 SEP 2021 7:03PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ ঙসি কোতি ৭৫ (৭৫,১০,৪১,৩৯১)গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৫:৩০ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৭ হেন্না(৬৭,০৪,৭৬৮) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷ লৈবাক অসিদা ঐচ.সি.দবল্যু.এস. অমসুং এফ.এল, দবল্যু.এস ৯৯% কোবিদ ভেক্সিন অমমম কাপ্তুনা মফম অমা কল্লে।
য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়ানা লৈবাক অসিদা লেন্দমার্ক মাইলস্তোন কোতি ৭৫ হেনবগী থাগৎপা ফোংদোরক্লি।
দবল্যু.ঐচ.ও. এস.ই.এ.আর.ও.নশু ভারতপু কোবিদ-১৯ ভেক্সিলেসন হেন্না কাপ্পা অমসুং কোতি ৭৫ হেনবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৪,৬৮৪
অনিশুবা দোজ
৮৬,১১,৪৭৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৩৮,৭১৩
অনিশুবা দোজ
১,৪১,০১,৩৫১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩০,২৬,১২,৪১৬
অনিশুবা দোজ
৪,৫২,৮৭,৩৪৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪,৪৫,৯৩,৪৬৮
অনিশুবা দোজ
৬,৩৭,২৬,৫৩৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৩৬,৬৮,৪১৫
অনিশুবা দোজ
৪,৯৭,৩৬,৯৮৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৬,৯৫,৭৭,৬৯৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৮,১৪,৬৩,৬৯৫
অপুনবা
৭৫,১০,৪১,৩৯১
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷