Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
13 SEP 2021 9:56AM by PIB Delhi
74.38 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
27,254 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.13% of total cases
India's Active caseload stands at 3,74,269
Recovery Rate currently at 97.54%
37,687 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,24,47,032
Weekly Positivity Rate (2.11%) less than 3% for last 80 days
Daily positivity rate (2.26%)less than 3% for last 14 days
54.30 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
13 SEP 2021 9:56AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৭৪.৩৮কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ২৭,২৫৪ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১৩%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৭৪,২৬৯
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৫৪%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৭,৬৮৭ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৪,৪৭,০৩২ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭৯দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.১১%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (২.২৬% ) হৌখিবা নুমিৎ ১৪নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৪.৩০ তৌখ্রে