প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
দেশৰ পৰিৱৰ্তনৰ বাবে এক সামগ্ৰিক শিক্ষা ব্যৱস্থা অতি গুৰুত্বপূৰ্ণঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
07 SEP 2021 5:02PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কয় যে দেশৰ পৰিৱৰ্তনৰ বাবে এক সামগ্ৰিক শিক্ষা ব্যৱস্থা অতি গুৰুত্বপূৰ্ণ। MyGogIndia-ৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে যোৱা ৭ বছৰত শিক্ষাৰ ক্ষেত্ৰত হোৱা পৰিৱৰ্তনৰ এক সুন্দৰ আভাস ইয়াত প্ৰদান কৰা হৈছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘ৰাষ্ট্ৰীয় পৰিৱৰ্তনৰ বাবে এক সামগ্ৰিক শিক্ষা ব্যৱস্থা অতি গুৰুত্বপূৰ্ণ।
যোৱা ৭ বছৰত শিক্ষাৰ ক্ষেত্ৰত হোৱা পৰিৱৰ্তনৰ এক সুন্দৰ আভাস ইয়াত প্ৰদান কৰা হৈছে।’

Prime Minister's Office
A holistic education system is vital for national transformation: PM
07 SEP 2021 5:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that a holistic education system is vital for national transformation. While sharing a tweet by MyGovIndia, the Prime Minister said that here is a good thread offering a glimpse of the transformation in the field of education in the last 7 years.
In a tweet, the Prime Minister said;
"A holistic education system is vital for national transformation.
Here is a good thread offering a glimpse of the transformation in the field of education in the last 7 years."