Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
10 SEP 2021 9:51AM by PIB Delhi
72.37 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
34,973 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.18% of total cases
India's Active caseload stands at 3,90,646
Recovery Rate currently at 97.49%
37,681 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,23,42,299
Weekly Positivity Rate (2.31%) less than 3% for last 77 days
Daily positivity rate (1.96%) less than 3% for last 11 days
53.86 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
10 SEP 2021 9:51AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৭২.৩৭ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৩৪,৯৭৩ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১৮%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৯০,৬৪৬নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৯%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৪০,৫৬৭ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২৩,৪২,২৯৯ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭৭দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৩১%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৯৬% ওইদুনা হৌখিবা নুমিৎ ১১নিদা ৩% মখাদা ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৩.৪৬ তৌখ্রে