হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
06 SEP 2021 9:30AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬৮.৭৫ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৩৮,৯৪৮ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.২৩%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৪,০৪,৮৭৪নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪৪%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৪,৭৯১ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২১,৮১,৯৯৫ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭৩দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৫৮%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৭৬% ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৩.১৪ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
06 SEP 2021 9:30AM by PIB Delhi
68.75 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
38,948 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.23% of total cases
India's Active caseload stands at 4,04,874
Recovery Rate currently at 97.44%
43,903 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,21,81,995
Weekly Positivity Rate (2.58%) less than 3% for last 73 days
Daily positivity rate reported to be 2.76%; less than 3% for last 7 days
53.14 cr Total Tests conducted so far