প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সেপ্তেম্বরগী ১দা প্রধান মন্ত্রীনা শ্রীলা ভক্তিবেদান্তা স্বামি জিগী ১২৫রকশুবা মপোক কুমওনদা অখন্নবা নিংশিংনিংঙাই ওইরবা কোইন অমা রিলিজ তৌরগনি
31 AUG 2021 2:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী সেপ্তেম্বরগী তাং ১, শ্রীলা ভক্তিবেদান্তা স্বামি জিগী ১২৫রকশুবা মপোক কুমওনদা নুংথিলগী পুং ৪:৩০ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা অখন্নবা নিংশিংনিংঙাই ওইরবা কোইন অমা রিলিজ তৌরগনি অমসুং থৌরম অসিদ ৱাসু ঙাংগনি৷
শ্রীলা ভক্তিবেদান্তা স্বামি প্রভুপদা জিগী মরমদা
“হরে কৃষ্ণ মুবমেন্ত” হায়রগা ময়াম্না খঙনরিবা ইন্তরনেস্নেল সোসাইতী ফোর কৃষ্ণ কন্সিয়র্সনেজ(ইক্সকোন) অসি স্বামি জিনা লিংখৎখিবনি৷ ইক্সকোননা শ্রীমদ ভগবদ গীতা অমসুং অতোপ্পা ভেদিক লিতরেচরবু লোন ৮৯দা হন্দোক্তুনা ভেদিক লিতরেচর অসি মালেম অসি শিনবা থুংনা শন্দোকপদা অচৌবা থৌদাং অমা লৌরি৷
স্বামিজিনা মন্দির কয়ামরোমসু শেমগৎখি অমসুং মালেম অসিদা ভক্তি য়োগগী লম্বী তাকপা লাইরিক কয়ামরোম ইখিরম্মী৷
থৌরম অসিদা কেন্দ্রগী কল্চর মন্ত্রীসু শরুক য়াগনি৷

Prime Minister's Office
PM to release a special commemorative coin on the occasion of 125th Birth Anniversary of Srila Bhaktivedanta Swami Prabhupada Ji on 1st September
31 AUG 2021 2:53PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will release a special commemorative coin of ₹ 125 and will also address the gathering, on the occasion of the 125th Birth Anniversary of Srila Bhaktivedanta Swami Prabhupada Ji on 1st September 2021 at 4:30 PM via video conferencing.
About Srila Bhaktivedanta Swami Prabhupada Ji
Swami ji founded the International Society for Krishna Consciousness (ISKCON) commonly known as the "Hare Krishna movement". ISKCON has translated Shrimad Bhagvad Geeta and other Vedic literature in 89 languages, playing a stellar role in dissemination of Vedic literature across the world.
Swamiji also established over a hundred temples and wrote several books, teaching the path of Bhakti Yoga to the world.
The Union Culture Minister will be present on the occasion.