Prime Minister's Office
PM approves ex-gratia for victims of Nagaur road accident
31 AUG 2021 12:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has approved an ex-gratia for the victims of a road accident at Nagaur, Rajasthan.
The Prime Minister Office tweeted;
"The Prime Minister has approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF for the next of kin of those who lost their lives due to the accident at Nagaur, Rajasthan. The injured would be given Rs. 50,000."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নাগৌরগী লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্কী ভিক্তিমশিংগীদমক ক্ষেত্রিপুরোন অয়াবা পীখ্রে
31 AUG 2021 12:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাগৌরগী লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্কী ভিক্তিমশিংগীদমক ক্ষেত্রিপুরোন অয়াবা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বীত তৌখি;
“প্রধান মন্ত্রীনা রাজস্থানগী, নাগৌরদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুং অমমদা পি.এম.এন.আর.এফ.দগী ক্ষেত্রিপুরোন ওইনা লুপা লাখ ২গী অয়াবা পীখ্রে। অশোকপশিংনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি”।