প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অসামগী শরুকশিংদা ইশিং ইচাউ মাইয়োক্নরিবা অদুগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা রাজ্য অদুগী মুখ্য মন্ত্রীগা ৱারি শানখ্রে
31 AUG 2021 10:42AM by PIB Imphal
অসামগী শরুকশিংদা ইশিং ইচাউ মাইয়োক্নরিবা অদুগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজ্য অদুগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী হিমন্ত বিস্বাস শর্মগা ৱারি শানখ্রে৷ ফিভম অদু লাকশিনবদা মতেং পাংননবা কেন্দ্রদগী পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংগনি হায়নসু প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীখি৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"অসামগী সি.এম. শ্রী @হিমন্তবিস্বাসকা ৱারি শানখি অমসুং রাজ্য অদুগী শরুকশিংদা থোক্লিবা ইশিং-ইচাউগী ফিভম অদুগী স্তোক লৌখি৷ ফিভম অদু লাকশিনবদা মতেং পাংননবা কেন্দ্রদগী পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংগনি হায়না থাজবা পীখি৷ ইচাউ অদুনা শোকহল্লিবা মফমশিংদা লৈরিবা মীওইশিংগী য়াইফনবা অমসুং তেক্ত-কাইদনা লৈননবা ইশ্বরগী মফমদা ঐনা নিজরি৷"

Prime Minister's Office
PM speaks to Assam CM about flood situation in parts of the state
31 AUG 2021 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma about flood situation in parts of the state. The Prime Minister also assured all possible support from the Centre to help mitigate the situation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke to Assam CM Shri @himantabiswa and took stock of the flood situation in parts of the state. Assured all possible support from the Centre to help mitigate the situation. I pray for the safety and well-being of those living in the affected areas."