প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জুনিয়ৰ বিশ্ব ৰেষ্টলিং চেম্পিয়নশ্বিপ ২০২১ত পদক বিজয়ীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে
23 AUG 2021 1:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জুনিয়ৰ বিশ্ব ৰেষ্টলিং চেম্পিয়নশ্বিপ, ২০২১ত পদক অৰ্জন কৰা খেলুৱৈসকলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
"প্ৰতিভাৱান ৰেষ্টলাৰসকলক মই অভিনন্দন জনাইছো। জুনিয়ৰ বিশ্ব ৰেষ্টলিং চেম্পিয়নশ্বিপ ২০২১ত আমাৰ পুৰুষ আৰু মহিলা দলে সুন্দৰ প্ৰদৰ্শনেৰে ৪টা ৰূপৰ পদকসহ মুঠ ১১টা পদক লাভ কৰিছে। এই সাফল্যৰ বাবে মই দলটোৰ শলাগ লৈছো আৰু তেওঁলোকৰ উজ্জ্বল ভৱিষ্যত কামনা কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM congratulates wrestlers on winning medals at Junior World Wrestling Championships 2021
23 AUG 2021 1:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated wrestlers on winning medals at the Junior World Wrestling Championships 2021.
In a tweet, the Prime Minister said;
"More power to the talented wrestlers! At the Junior World Wrestling Championships 2021, our Men’s and Women’s contingent comes back with a total of 11 medals including 4 Silvers. Kudos to the team for the success and best wishes for their future endeavours."