প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জুনিয়র ৱার্লদ রেস্তলিং চেম্পিওনশিপ ২০২১দা মেদল লৌখিবা রেস্তলরশিংদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
23 AUG 2021 1:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুনিয়র ৱার্লদ রেস্তলিং চেম্পিওনশিপ ২০২১দা মেদল লৌখিবা রেস্তলরশিংদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হৈ-শিংলবা রেস্তলরশিংদা হেন্ন শক্তি লৈরি! জুনিয়র ৱার্লদ রেস্তলিং চেম্পিওনশিপ ২০২১দা, ঐখোয়গী নুপীগী অমসুং নুপাগী কন্তিঞ্জেন্তনা সিলভর ৪ য়াওনা পুন্না মেদল ১১গা লোয়ননা হল্লকখ্রে। তীম অসিনা মায় পাক্লকপদা থাগৎপা ফোংদোকচরি অমসুং মখোয়না তুংগী হোৎনবা কয়াদা খ্বায়দগী অহেনবা পুরক্নবা য়াইফ পাউজেল পীজরী”।

Prime Minister's Office
PM congratulates wrestlers on winning medals at Junior World Wrestling Championships 2021
23 AUG 2021 1:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated wrestlers on winning medals at the Junior World Wrestling Championships 2021.
In a tweet, the Prime Minister said;
"More power to the talented wrestlers! At the Junior World Wrestling Championships 2021, our Men’s and Women’s contingent comes back with a total of 11 medals including 4 Silvers. Kudos to the team for the success and best wishes for their future endeavours."