Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
28 AUG 2021 9:17AM by PIB Delhi
More than 1 crore doses have been administered in last 24 hours
62.29 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
46,759 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.10% of total cases
India's Active caseload stands at 3,59,775
Recovery Rate currently at 97.56%
31,374 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,18,52,802
Weekly Positivity Rate (2.19%) less than 3% for last 64 days
Daily positivity rate (2.66%) less than 3% for last 33 days
51.68 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
28 AUG 2021 9:17AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ কোতি ১ হেন্না কাপথোকখ্রে
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬২.২৯ কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৬,৭৫৯ লৈরি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.১০%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৫৯,৭৭৫নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৫৬%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩১,৩৭৪ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,১৮,৫২,৪০২ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৬৪দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.১৯%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৬৬% ওইরি: হৌখিবা নুমিৎ ৩৩সিদা ৩%গী মখাদা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫১.৬৮ তৌখ্রে