Prime Minister's Office
PM greets CRPF personnel on Raising Day
27 JUL 2021 9:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted the CRPF personnel on the Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to all courageous @crpfindia personnel and their families on the force’s Raising Day. The CRPF is known for its valour and professionalism. It has a key role in India’s security apparatus. Their contributions to further national unity are appreciable".

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সি.আর.পি.এফ. পর্স্নেলদা রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
27 JUL 2021 9:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সি.আর.পি.এফ. পর্স্নেলদা রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “থৌনা ফরবা @crpfindiaগী পর্স্নেল পুম্নমক্তা অমদি মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা ফোর্স অসিগী রাইজিং দেনা লাকপনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। সি.আর.পি.এফ. অসি মখোয়গী মথৌনা-মরিংজেল অমসুং মথৌ মশক খঙবগীদমক খঙনৈ। ভারতকী সেক্যুরিতী এপরেতসতা মখোয়না মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌরি। লৈবাক অসিগী অমত্তা ওইবগী শক্তম ঙাকশেনবদা মখোয়না শরুক তমলিবা অসি থাগৎনীংঙাই ওই।”