Prime Minister's Office
PM greets CRPF personnel on Raising Day
27 JUL 2021 9:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted the CRPF personnel on the Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to all courageous @crpfindia personnel and their families on the force’s Raising Day. The CRPF is known for its valour and professionalism. It has a key role in India’s security apparatus. Their contributions to further national unity are appreciable".

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘প্ৰতিস্থা দিৱস’ত চিআৰপিএফ কৰ্মীবৃন্দলৈ শুভ কামনা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 JUL 2021 9:42AM by PIB Guwahati
‘প্ৰতিস্থা দিৱস’ উপলক্ষে চিআৰপিএফ কৰ্মীবৃন্দলৈ শুভ কামনা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “@চিআৰপিএফ ইণ্ডিয়া’ৰ সকলো সাহসী কৰ্মী তথা তেওঁলোকৰ পৰিয়ালবৰ্গলৈ বাহিনীটোৰ প্ৰতিস্থা দিৱস উপলক্ষে শুভকামনা জ্ঞাপন কৰিছো। বীৰত্ব আৰু পেচাদাৰিত্বৰ ক্ষেত্ৰত চিআৰপিএফ সৰ্বজনবিদিত। ভাৰতৰ নিৰাপত্তা ব্যৱস্থাত ই এক গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰি আহিছে। তদুপৰি ৰাষ্ট্ৰীয় সংহতিৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ অৰিহণা নিতান্তই প্ৰশংসনীয়”।