প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বুদাপেস্ততা পাঙথোকপা ৱর্ল্দ কেদেৎ চেম্পিয়নশিপ্সতা ভারতকী তীমনা মেদলশিং লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
26 JUL 2021 11:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বুদাপেস্ত, হঙ্গরীদা পাঙথোকপা ৱর্ল্দ কেদেৎ চেম্পিয়নশিপ্সতা ভারতকী তীমনা মেদলশিং লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ঐখোয়গী শান্নরোইশিংনা ঐখোয়বু লেপ্তনা চাউথোকচবা পোকহল্লি। ভারতনা বুদাপেস্ত, হঙ্গরীদা পাঙথোকপা ৱর্ল্দ কেদেৎ চেম্পিয়নশিপ্সতা গোল্দ ৫ য়াওনা মেদল ১৩ লৌরকখি। ঐখোয়গী তীমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি অমসুং মখোয়গী তুংদা লাক্কদবশিংগীদমক য়াইফ মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian team on winning medals at World Cadet Championships in Budapest
26 JUL 2021 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian team on winning medals at the World Cadet Championships in Budapest, Hungary.
In a tweet, the Prime Minister said, "Our sportspersons continue to make us proud. India wins 13 medals, including 5 Golds at the World Cadet Championships in Budapest, Hungary. Congratulations to our team and best wishes for their future endeavours."