প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলিফোন্দা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. শ্রী শের বহাদুর দ্যুবাগা ৱারি শানখ্রে
19 JUL 2021 2:43PM by PIB Imphal
ঐচ.ই. শ্রী শের বহাদুর দ্যুবানা পার্লিয়ামেন্তগী কনফিদেন্স ভোত্তা মাই পাক্লকখিবা অমসুং নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা মহাকপু খল্লকখিবা অসিগীদমক থাগৎপা ফোংদোকপা ওইনা অমসুং য়াইফ-থৌজাল পীনবগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলিফোন্দা মহাক্কা ৱারি শানখ্রে৷
ভারত অমসুং নেপালগী মরক্তা চহি লিশিং কয়াদগী লৈরক্লিবা অখন্নবা মরুপ-মপাং ওইবগী মরী অদু নিংশিংদুনা, লিদরশিং অসিনা এরিয়া পুম্নমক্তা থবক পুন্না তৌমিন্নদুনা বাইলেতরেল কোওপরেসন হেন্না পীননবা য়ানখ্রে৷
হৌজিক হৌজিক চত্থরিবা কোবিদ-১৯ লাইনা-লাইচৎ অসি লান্থেংনবদা কোওপরেসন হেন্না পীননবা অমসুং মতেং পাংননবগী লম্বীশিংগী মতাংদা মখোয়না মরু ওইনা খন্ন-নৈনখি৷

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi speaks to H.E. Mr. Sher Bahadur Deuba, Prime Minister of Nepal on telephone
19 JUL 2021 2:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with H.E. Mr. Sher Bahadur Deuba, to convey congratulations and best wishes for his appointment as the Prime Minister of Nepal and for winning the confidence vote in Parliament.
Recalling the unique and millenia-old people-to-people linkages that underpin the special friendship between India and Nepal, the leaders agreed to work together to enhance bilateral cooperation in all areas.
They discussed, in particular, ways to strengthen cooperation and coordination in the context of ongoing effort against the COVID-19 pandemic.