ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହାନ ଚଳଚିତ୍ର ତାରକା ଦିଲ୍ଲୀପ କୁମାରଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
07 JUL 2021 9:02AM by PIB Bhubaneswar
ମହାନ ଚଳଚିତ୍ର ତାରକା ଦିଲ୍ଲୀପ କୁମାର ଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ଏବଂ ତାଙ୍କ ବିୟୋଗ ଆମ ପାଇଁ ବିରାଟ କ୍ଷତି ବୋଲି କହିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଦିଲୀପ କୁମାର ଜୀଙ୍କୁ ସଦା ସର୍ବଦା ସିନେ ଜଗତର କିମ୍ବଦନ୍ତୀ ଭାବରେ ସ୍ମରଣ କରାଯିବ । ସେ ଅପୂର୍ବ ପ୍ରତିଭାର ଅଧିକାରୀ ଥିଲେ, ଯାହା ପିଢି ପରେ ପିଢିର ଦର୍ଶକଙ୍କୁ ଆକର୍ଷିତ କରୁଥିଲା । ତାଙ୍କ ପରିବାର, ବନ୍ଧୁ ଏବଂ ଅସଂଖ୍ୟ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କୁ ମୋର ସମବେଦନା । ଭଗବାନ ତାଙ୍କ ଆତ୍ମାକୁ ଶାନ୍ତି ଓ ସଦଗତି ପ୍ରଦାନ କରନ୍ତୁ” ।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of legendary actor Dilip Kumar
07 JUL 2021 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of legendary actor Dilip Kumar Ji and said his passing away is a loss to our cultural world.
In a tweet, the Prime Minister said, "Dilip Kumar Ji will be remembered as a cinematic legend. He was blessed with unparalleled brilliance, due to which audiences across generations were enthralled. His passing away is a loss to our cultural world. Condolences to his family, friends and innumerable admirers. RIP."