Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of legendary actor Dilip Kumar
07 JUL 2021 9:02AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of legendary actor Dilip Kumar Ji and said his passing away is a loss to our cultural world.
In a tweet, the Prime Minister said, "Dilip Kumar Ji will be remembered as a cinematic legend. He was blessed with unparalleled brilliance, due to which audiences across generations were enthralled. His passing away is a loss to our cultural world. Condolences to his family, friends and innumerable admirers. RIP."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা এক্তর দিলীপ কুমারনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
07 JUL 2021 9:02AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, শক্নাইরবা এক্তর দিলীপ কুমার জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে অমসুং মহাক্না লৈখিদবা অসি ঐখোয়গী সংস্কৃতীগী তাইবংদা মাংজবা অমনি হায়না হায়খ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “এক্তর দিলীপ কুমার জীবু মহাক্না সিনেমাগী লিজেন্দা তৌরম্বা থবকশিংদা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী অসি মপা লৈতনা উৎপা হৈ-শিংবনা, মীরোল কয়া অমগী ভাবোক্না খোইদানা য়েংলি। মহাক্না লৈখিদবা অসি সংস্কৃতীগী তাইবংদা মাংজবা অমনি। মহাক্কী ইমুং, মরুপ মপাং অমসুং মশীং খঙদবা পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।আর.আই.পি.” ।