Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update
Union Health Ministry and Chairman, Empowered Group on Vaccine Administration (EGVAC) confirm that claim of the so-called hackers on the dark web relating to alleged data leak is baseless
We continue to take appropriate steps as are necessary, from time to time, to ensure that data of the people is safe with Co-WIN: Dr. R S Sharma
12 JUN 2021 12:59PM by PIB Delhi
The matter of the alleged hacking of the Co-WIN system has now been investigated by the Computer Emergency Response Team of Ministry of Electronics and Information Technology (MietY).
Dr R S Sharma, Chairman of the Empowered Group on Vaccine Administration (EGVAC) has clarified that “the claims of so called hackers on the dark web, relating to alleged hacking of the Co-WIN system and data leak, is baseless. We continue to take appropriate steps as are necessary, from time to time, to ensure that the data of the people is safe with Co-WIN”.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ
চিংনবা মওংদা দাতা লিক ওইরক্লিবা অসিগা মরী লৈননা দার্ক ৱেবতা হেক্করশিং লৈ হায়দুনা ক্লেম তৌরক্লিবা অদু য়ুমফম য়াওদে হায়না কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রালয় অমসুং চিয়রমেন, এম্পৱার গ্রুপ ওন ভেক্সিন এদমিনিস্ত্রেসন(ই.জি.ভি.এ.সি.)না কনফর্ম তৌখ্রে
প্রজা মীয়ামগী দাতা অদু কো-ৱিনদা সেফ ওইনা লৈহন্নবা মতম মতমগী ওইনা তঙাই ফদবা চান্নবা খোঙথাংশিং ঐখোয়না লেপ্পা-লৈতনা লৌখৎলি: দা. আর.এস. শর্ম
12 JUN 2021 12:59PM by PIB Imphal
কো-ৱিন সিস্তেম হেক্কিং তৌবগী ৱাফম অসি হৌজিক্তি ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী মন্ত্রালয়গী(এম.আই.ই.তি.ৱাই.)কম্প্যুতর ইমর্জেন্সী রেস্পোন্স তীমনা য়েংশিনখ্রে৷
“চিংনবা মওংদা কো-ৱিন সিস্তেম হেক্কিং তৌরিবা অমসুং দাতা লিক ওইরক্লিবা অসিগা মরী লৈননা দার্ক ৱেবতা হেক্করশিং লৈ হায়দুনা ক্লেম তৌরক্লিবা অসি য়ুমফম য়াওদে৷ প্রজা মীয়ামগী দাতা অদু কো-ৱিনদা সেফ ওইনা লৈহন্নবা মতম মতমগী ওইনা তঙাই ফদবা চান্নবা খোঙথাংশিং ঐখোয়না লেপ্পা-লৈতনা লৌখৎলি” হায়না এম্পৱার গ্রুপ ওন ভেক্সিন এদমিনিস্ত্রেসন(ই.জি.ভি.এ.সি.)গী চিয়রমেন দা. আর.এস. শর্মনা ক্লেরিফাইদ তৌখ্রে৷