রেলৱে মন্ত্রালয়
ওক্সীজেন এক্সপ্রেস্না লৈবাক অসিদা মেদিকেল ওক্সীজেন মেত্রীক তন ৭১১৫ হেন্না য়েন্থোকখ্রে
তামিল নাদুগীদমক অহানবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস এল.এম.ও. মেত্রীক তন ৮০ লম্বীদা লৈরে
এন.সি.আর. রিজন্দা হৌজিক ফাওবদা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস এল.এম.ও. মেত্রীক তন ৩৯০০ হেন্না থাখ্রে
পঞ্জাবনা দেহরাদুন্দা পীখিবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেসতগী এল.এম.ও. মেত্রীক তন ৪০ ফংখ্রে
লৈবাক অসিদা নুমিৎ খুদিংগী ওক্সীজেন এক্সপ্রেসশিংনা এল.এম.ও. মেত্রীক তন ৮০০ য়েন্থোক্লি
ওক্সীজেন এক্সপ্রেসশিংনা উত্তরাখন্দ, কর্নাতকা, মহারাস্ত্রা, এম.পি., হারিয়ানা, তেলঙ্গনা, রাজস্থান, দিল্লী অমসুং য়ু.পি.দা ওক্সীজেন রিলিফ য়ৌহনখ্রে
হৌজিক ফাওবদা মহারাস্ত্রাদা মেত্রীক তন ৪০৭ থাখ্রে,য়ু.পি.দনা মেত্রীক তন ১৯৬০, এম.পি.দনা মেত্রীক তন ৩৬১, হারিয়ানাদনা মেত্রীক তন ১১৩৫, তেলঙ্গনাদনা মেত্রীক তন ১৮৮, রাজস্থান্দনা মেত্রীক তন ৭২, কর্নাতকাদনা মেত্রীক তন ১২০ অমসুং দিল্লীদনা মেত্রীক তন ২৭৪৮ হেন্না থাখ্রে
13 MAY 2021 5:23PM by PIB Imphal
অৱাবা কয়া মায়োক্নরিবা অসিগী অনৌবা পাম্বৈ অমা ওইনা, ইন্দিয়ন রেলৱেনা অৱাবা অসি কোক্নবা লৈবাকসিগী স্তেত কয়াদা লিক্বিদ মেদিকেল ওক্সীজেন (এল.এম.ও.) পীনবগী খোঙচৎ চৎথরি। হৌজিক ফাওবদা ইন্দিয়ন রেলৱেনা লৈবাক অসিগী স্তেত কয়াদা তেঙ্কর ৪৪৪ হেনবা অমদা এল.এম.ও. চাওরাক্না মেত্রীক তন ৭১১৫ য়েন্থোকখ্রে।
লৈবাক অসিদা ঙরাং ওক্সীজেন এক্সপ্রেসশিংনা চাওরাক্না এল.এম.ও. মেত্রীক তন ৮০০ লোম য়েন্থোকখি।
হৌজিক ফাওবদা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ১১৫ রোম য়ৌহন্দুনা স্তেত কয়া অমদা তেংবাং পীখ্রে।
স্তেতশিংনা হায়জরকপগী মতুং ইন্না এল.এম.ও. অথুবা মতমদা য়ারিবমখৈ য়ৌহনখিবা অসি ইন্দিয়ন রেলৱেগী হোৎনমলনি।
হৌজিক ফাওবদা, মহারাস্ত্রদা মেত্রীক তন ৪০৭ থাখ্রে, য়ু.পি.দনা চাওরাক্না মেত্রীক তন ১৬৮০, এম.পি.দনা মেত্রীক তন ৩৬১, হারিয়ানাদনা মেত্রীক তন ১১৩৯, তেলঙ্গনাদনা মেত্রীক তন ১৮৮, রাজস্থান্দনা মেত্রীক তন ৭২, কর্নাতকাদনা মেত্রীক তন ১২০ অমসুং মেত্রীক তন ২৭৪৮ হেনবা অমনা দিল্লীদা থাখ্রে।
তামিল নাদুগী ওইনা অহানবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস এল.এম.ও. মেত্রীক তন ৮০গা লোয়ননা ঙসি নুমিদাং দুর্গাপুরদগী য়ৌহল্লক্নবা শেম শারি।
এন.সি.আর. রিজন্দা হৌজিক ফাওবদা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস এল.এম.ও. মেত্রীক তন ৩৯০০ হেনবা অমা মখা তানা য়েন্থোক্নবা পীখ্রে।
অনৌবা ওক্সীজেন পীবা অসি য়াম্না খুমাং চাওশিনবা অমনি অমসুং মসিনা মতম অয়াম্বদা অপদেৎ তৌরি। লোদেৎ তৌরবা ওক্সীজেন এক্সপ্রেস ঙসি নুমিদাংদা মখোয়গী খোঙচৎ হৌরবা য়ারি।

Ministry of Railways
Oxygen Expresses deliver more than 7115 MT of Medical Oxygen to the Nation
First Oxygen Express to Tamil Nadu on the way with 80 MT of LMO
More than 3900 MT LMO offloaded in the NCR region by Oxygen Expresses so far
Punjab gets 40 MT of LMO from Oxygen Express that delivered in Dehradun
Oxygen Expresses delivering nearly 800 MT of LMO to the Nation each day now
Oxygen relief by Oxygen Expresses reaches Uttarakhand, Karnataka, Maharashtra, MP, Haryana, Telangana, Rajasthan, Delhi & UP
So far 407 MT has been offloaded in Maharashtra, nearly 1960 MT in UP, 361 MT in MP, 1135 MT in Haryana, 188 MT in Telangana, 72 MT in Rajasthan, 120 MT in Karnataka and more than 2748 MT in Delhi
13 MAY 2021 5:23PM by PIB Delhi
Overcoming all hurdles and finding new solutions, Indian Railways is continuing its journey of bringing relief by delivering Liquid Medical Oxygen (LMO) to various states across the country. So far, Indian Railways has delivered nearly 7115 MT of LMO in more than 444 tankers to various states across the country.
Yesterday Oxygen Expresses delivered nearly 800 MT of LMO to the Nation.
115 Oxygen Expresses have completed their journey so far and brought relief to various states.
It is Indian Railways endeavour to deliver as much LMO as possible in the shortest time possible to the requesting states.
Till the time of this release, 407 MT of LMO has been offloaded in Maharashtra, nearly 1960 MT in UP, 361 MT in MP, 1135 MT in Haryana, 188 MT in Telangana, 72 MT in Rajasthan, 120 MT in Karnataka and more than 2748 MT in Delhi.
Tamil Nadu is set to receive it's First Oxygen Express later tonight with 80 MT of LMO arriving from Durgapur.
Oxygen Expresses have delivered more than 3900 MT of LMO in the NCR region so far for further distribution.
Running of new Oxygen is a very dynamic exercise and figures keep getting updated all the time. More loaded Oxygen Expresses are expected to start their journeys later in the night.