Ministry of Health and Family Welfare
Govt. of India has so far provided more than 16.69 crore vaccine doses to States/UTs Free of Cost
More than 75 lakh doses are still available with the States/UTs to be administered
Over 48 Lakh doses in addition will be received by the States/UTs in the next 3 days
04 MAY 2021 10:57AM by PIB Delhi
The Government of India is leading the fight against the COVID19 pandemic in collaboration with the States and UT through a “Whole of Government” approach. Vaccination forms an integral component of the five point strategy of Government of India of containment and management of the pandemic (including Test, Track, Treat and COVID Appropriate Behaviour).
Implementation of the Liberalised and Accelerated Phase 3 Strategy of Covid-19 Vaccination has started from 1stMay 2021. Registration for the new eligible population groups has commenced since 28th April. Potential beneficiaries can either register directly on the CoWIN portal (cowin.gov.in) or through the Aarogya Setu app.
The Government of India has so far provided nearly 16.69 crore vaccine doses (16,69,97,410) to States/UTs Free of Cost. Of this, the total consumption including wastages is 15,94,75,507 doses (as per data available at 8 am today).
More than 75 lakh COVID Vaccine doses (75,24,903) are still available with the States/UTs to be administered.
Furthermore, more than 48 lakh (48,41,670) vaccine doses will be received in addition by the States/UTs within the next 3 days.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
হৌজিক ফাওবদা ভারত সরকারনা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা লেম্না ভেক্সিন দোজ কোতি ১৬.৬৯ হেন্না ফংহনখ্রে
হৌজিক হৌজিক রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা দোজ লাখ ৭৫ হেন্না লৈরি
লাক্কদৌরিবা নুমিৎ ৩ অসিদা অহেনবা দোজ লাখ ৪৮ হেন্না রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা ফংলগনি
04 MAY 2021 10:57AM by PIB Imphal
ভারত সরকারনা “হ্বোল ওফ গভর্মেন্ত” এপ্রোচ অমগী মতেংদগী রাজ্যশিং অমসুং য়ু.তি.গা খুৎশম্নদুনা কোবিদ-১৯ লাইনা-লাইচৎ অসি মাংজিল থানা লান্থেংনরি৷ লাইনা-লাইচৎ অসি থেংননবা(তেস্ত, ত্রেক, ত্রিত অমসুং কোবিদ এপ্রোপ্রিয়েত বিহেবিয়র য়াওনা) ভেক্সিন কাপথোকপা অসি ভারত সরকারগী পোইন্ত স্ত্রাতিজী মঙাগী মনুংদা য়াম্না মরু ওইবা শরুক অমনি৷
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী লিবরেলাইস অমসুং এসিলিরেতেদ ফেস ৩ স্ত্রাতিজি অদু ২০২১গী মে ১দগী চৎনবা হৌখ্রে৷ এপ্রিল ২৮দগী নৌনা ইলিজিবল ওইবা চহি কাংলুপশিংগী রেজিস্ত্রেসন তৌবা হৌখ্রে৷ পোতেন্সিয়েল বেনিফিসরিশিংনা হকথেংননা কো ৱিন পোর্তেলদা(cowin.gov.in) নত্রগা অরোগ্য সেতু এপতা রেজিস্তর তৌবা য়ারগনি৷
হৌজিক ফাওবদা ভারত সরকারনা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা ভেক্সিন দোজ কোতি ১৬.৬৯ রোম (১৬,৬৯,৯৭,৪১০)লেম্না য়েন্থোকখ্রে৷ মসিগী মনুংদা মাংখিবশিং য়াওনা শিজিন্নখিবা অপুনবা মশিং অসি দোজ ১৫,৯৪,৭৫,৫০৭(ঙসি অয়ুক পুং ৮দা ফংখিবা দাতাগী মতুং ইন্না)নি৷
ভোক্সিন দোজ লাখ ৭৫ হেন্না(৭৫,২৪,৯০৩) রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিং অসিদা শিজিন্ননবা লৈরি৷
লাক্কদৌরিবা নুমিৎ ৩ অসিদা অহেনবা দোজ লাখ ৪৮হেন্না(৪৮,৪১,৬৭০) রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা ফংলগনি৷