শেল-থুম মন্ত্রালয়
কস্তমস ওথোরিতীশিংদা ওক্সিজেন কন্সেন্ত্রেতর ৩,০০০গী কনসাইনমেন্ত অমত্তা পন্দুনা লৈবা লৈতে: শেনথুম মন্ত্রালয়
03 MAY 2021 8:25PM by PIB Imphal
কস্তমস ওথোরিতীশিংদা ওক্সিজেন কন্সেন্ত্রেতর ৩,০০০গী কনসাইনমেন্ত অমা পন্দুনা লৈরে হায়বগী মতাংদা ৱাফম অমা ইকাই খুম্নরবা দিল্লী হায় কোর্ত্তা পুখৎলকখি অমসুং হায়রিবা অসিগী মতাংদা গভর্নমেন্ত কাউন্সেলনা হৌজিক্কী ওইনা অসিগুম্বা কনসাইনমেন্ত অমত্তা কস্তমস ওথোরিতীশিংদা পন্দুনা লৈবা লৈতে হায়না শেংদোরকখ্রে।
অদুম ওইনমক সোসিএল মীদিয়াদা কস্তমসতা ওক্সিজেন কন্সেন্ত্রেতর ৩,০০০ পন্দুনা লৈরে হায়বগী পাউশিংনা থনখি। ঐখোয়গী ফিল্দ ফোর্মেসনশিংগা লোইননা ঐখোয়না অমুক হন্না য়েংশিনখি মদুদা অসিগুম্বা কনসাইনমেন্ত অমত্তা কস্তমসতা পন্দুনা লৈরম্বা থেংনখিদে। অদুম ওইনমক ত্বিত্তরদা ফোতোগ্রাফ অমসু হাপ্পা অসিনা মরম ওইরগা কনাগুম্বনা মসি কদাইদা লৈরিবনো হায়বগী ই-পাউ খঙবা থোক্লবদি ঐখোয়দা পাউ পীরকপা য়াগনি অমদি ঐখোয়না খুদক্কী ওইবা থবক লৌখৎকনি।

Ministry of Finance
No consignment of 3,000 Oxygen concentrators pending with Custom authorities: Finance Ministry
03 MAY 2021 8:25PM by PIB Delhi
The matter regarding a consignment of 3,000 Oxygen Concentrators lying with Customs Authorities came up in the Hon’ble Delhi High Court and the same was clarified by the Government Counsel that presently no such consignment is pending with Custom Authorities.
However, the social media has been flooded with the news that 3,000 Oxygen Concentrators are lying with Customs. We have again checked with our field formations and there is no such consignment lying with the Customs. However, since a photograph has also been put on the twitter, if anybody has information as to where it is lying, the same may be informed to us and we will take immediate action.