প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী শঙখ ঘোশ লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
21 APR 2021 3:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সহিত্যদা থোইদোক্না শক্নাইরবা শ্রী শঙখ ঘোশ লৈখিদবদা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা ত্বীত তৌখি, “শ্রী শঙখ ঘোশপু মহাক্না বেঙ্গালি অমসুং ভারতকী সহিত্যদা পীরম্বা খুদোল অদুগীদমক নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী থবকশিং অসি পাক-শন্না পানরি অমসুং থাগৎনরি। মহাক্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকচরি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মরূপ মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Shri Shankha Ghosh.
21 APR 2021 3:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of the prominent literary personality, Shri Shankha Ghosh.
Shri Modi tweeted "Shri Shankha Ghosh will be remembered for his contributions to Bengali and Indian literature. His works were widely read and admired. Saddened by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti."