প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উত্কল দিৱসত ওড়িশাবাসীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
01 APR 2021 9:39AM by PIB Guwahati
উত্কল দিৱসত ওড়িশাবাসীলৈ প্ৰাধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে শুভকামনা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক শুভেচ্ছা বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, উত্কল দিৱসৰ বিশেষ উপলক্ষত মই ওড়িশাৰ অনন্য সাংস্কৃতিক বৈভৱৰ প্ৰতি প্ৰণিপাত জনাইছো। ভাৰতৰ প্ৰগতিত ওড়িশাবাসীয়ে অনবদ্য অৰিহণা আগবঢ়াই আহিছে। ৰাজ্যখনৰ সমূহ জনসাধাৰণৰ জীৱন সুখ-সমৃদ্ধি আৰু সু-স্বাস্থ্যৰে পৰিপূৰ্ণ হৈ উঠক।

Prime Minister's Office
PM greets people of Odisha on Utkala Dibasa
01 APR 2021 9:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Odisha on Utkala Dibasa.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings on the special occasion of Utkala Dibasa. I bow to the unique culture of Odisha. The people of Odisha have contributed immensely to India’s progress. May the people of the state be blessed with happiness and good health."