Prime Minister's Office
PM greets people of Odisha on Utkala Dibasa
01 APR 2021 9:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Odisha on Utkala Dibasa.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings on the special occasion of Utkala Dibasa. I bow to the unique culture of Odisha. The people of Odisha have contributed immensely to India’s progress. May the people of the state be blessed with happiness and good health."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. ওরিশাগী মীয়ামদা উতকালা দিবাসা লাকপদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
01 APR 2021 9:39AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, ওরিশাগী মীয়ামদা উতকালা দিবাসা লাকপদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “উতকালা দিবাসাগী অখন্নবা থৌরম অসিদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি। ওরিশাগী অমত্তা ঙাইরবা সংস্কৃতী অসিদা কোক নোনজরি। ওরিশাগী মীয়াম্না ভারতকী চাওখৎ-থৌরাং কয়া অমদা চাওরবা থৌদাং কয়া অমা লৌরি। স্তেত অসিগী মীয়াম্বু নুঙাই য়াইফবা অমসুং মশা-মউ ফনা লৈবা ওইরসনু হায়না নিজরি”।