পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস মন্ত্রালয়
এল.পি.জি. সিলিন্দরশিংদা পীবা সবসিদী লৌবা তোকখিবা
10 FEB 2021 1:22PM by PIB Imphal
ওইল মার্কেতিং কম্পনীশিংনা (ও.এম.সি.) ০১.০২.২০২১ ফাওবদা এল.পি.জি. কঞ্জুমর করোর ১.০৮না মখোয়গী সবসিদী লৌবা তোকখ্রে হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।
লৈবাক অসিদা এল.পি.জি. য়াওনা পেত্রোলিয়ন প্রদক্তশিংগী মমলশিং অসি মালেমগী কৈথেলদা মরী লৈনবা প্রদক্তশিং অদুগী মমলশিংদা লিঙ্ক তৌখি।
অদুম ওইনমক সরকারনা সবসিদাইজ তৌরবা দোমেস্তিক এল.পি.জি.গী মতিক চাবা মমলদা কঞ্জুমদা ফংহন্নবা মোদ্যুলেৎ তৌনবা অমসুং কঞ্জুমরশিংনা মখোয়গী প্রদক্ত সবসিদাইজ তৌরবা মমলদা ফংহন্নবা হোৎনখি। সবসিদাইজ তৌরবা দোমেস্তিক এল.পি.জি.গী সবসিদী অসি মালেমগী কৈথেলদা প্রদক্ত অদুগী মমল হেনগৎপা/তাথরকপগা অমসুং সরকারনা সবসিদীগী লেপ্পা ৱারেপ অদুগা লোইননা হেনগৎপা/তাথবা নাই।
ই-পাউ অসি পেত্রোলিয়ম এন্দ নেচরেল গ্যাসকী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী ধর্মেন্দ্র প্রধান্না ঙাসি রাজ্য সভাদা অইবা পাউখুম ওইনা পীখি।

Ministry of Petroleum & Natural Gas
Subsidy given up on LPG cylinders
10 FEB 2021 1:22PM by PIB Delhi
Oil Marketing Companies (OMCs) have reported that as on 01.02.2021, 1.08 crore LPG consumers have given up their subsidy.
The prices of petroleum products including LPG in the country are linked to the prices of respective products in the international market. However, the Government continues to modulate the effective price to consumer for Subsidised Domestic LPG and the consumers get the products at subsidised rate. The subsidy on Subsidised Domestic LPG increase/decrease with the increase/decrease in the product price in international market and decision of Government on subsidy.
This information was given by the Union Minister for Petroleum and Natural Gas Shri Dharmendra Pradhan in a written reply in the Rajya Sabha today.