প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফেব্রুৱারি ৬তা গুজরাত হায় কোর্তকী দাইমন্দ জুব্লি থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী ৱা ঙাংগনি
04 FEB 2021 7:55PM by PIB Imphal
ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা ফেব্রুৱারি ৬, ২০২১গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবদা গুজরাত হায় কোর্তকী দাইমন্দ জুব্লি থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী ৱা ঙাংগনি। হায় কোর্ত অসি লিংখৎখিবা চহি ৬০ মপুংফারকপগী কম্মেমোরেতিপ পোস্তেজ স্তাম্প অমশু মহাক্না ফোঙগনি।
থৌরম অদুদা লো অমসুং জজতিসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর, সুপ্রিম কোর্ত অমসুং গুজরাত হায় কোর্তকী জজশিং অমসুং গুজরাতকী চীফ মিনিস্তর শরুক য়াগনি। থৌরম অদুদা গুজরাতকী লোগী হিরমদা থবক তৌরিবা মীওইশিংশু শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to address event marking Diamond Jubilee of Gujarat High Court on 6th February
04 FEB 2021 7:55PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will address an event marking the Diamond Jubilee of the High Court of Gujarat on 6th February, 2021 at 10:30 AM via video conferencing. He will also release a Commemorative Postage Stamp marking the completion of sixty years of the establishment of the High Court.
Union Minister of Law & Justice, Judges of Supreme Court and High Court of Gujarat, and Chief Minister of Gujarat will be present on the occasion. Members of the law fraternity of Gujarat will also be present during the event.