Ministry of Youth Affairs and Sports
SAI seeks report over flouting of Covid norms at Wrestling National Championships
24 JAN 2021 2:23PM by PIB Delhi
The Sports Authority of India has taken cognisance of media reports which state that social distancing norms and other procedures in the SOPs for organising competitions amidst the coronavirus pandemic were allegedly flouted at the Wrestling National Championships held at the Noida Stadium on January 23.
Speaking about the issue, Sandip Pradhan, Director General, SAI said, "We have taken up the matter with the Wrestling Federation of India and impressed upon them that the SOP for competitions has to be adhered to strictly. We have also sought a report from the Federation on alleged violation, by Monday. The federation has assured compliance of protocol."
SAI has also requested Indian Olympic Association to sensitize all National Sports Federations to follow the covid protocols strictly to ensure safety of athletes.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
রেস্তলিং নেস্নেল চেম্পিয়নশিপ্সতা কোবিদকী কাংলোনশিং ঙাক্তগী সাইনা রিপোর্ত পীখৎলক্নবা খঙহনখ্রে
24 JAN 2021 2:23PM by PIB Imphal
জনুৱারী ২৩দা নোইদা স্তেদিয়মদা পাঙথোকখিবা রেস্তলিং নেস্নেল চেম্পিয়নশিপ্সতা কোরোনাভাইরস লাইচৎ মনুংদা কম্পিতিসনশিং পাঙথোকপদা ঙাক্কদবা এস.ও.পি.শিংদা সোসিএল দিস্তেন্সিংগী কাংলোনশিং অমসুং অতোপ্পা থৌওংশিং ঙাকখিদ্রে হায়বগী মতাংদা ফোঙখিবা মীদিয়া রিপোর্তশিং স্পোর্তস ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়ানা য়েংশিনখ্রে।
হিরম অসিগী মতাংদা ৱা ঙাংলদুনা সাইগী দিরেক্তর জেনরেল, সনদিপ প্রধান্না হায়, " ঐখোয়না ৱাফম অসি রেস্তলিং ফেদরেসন ওফ ইন্দিয়দা পুখৎখ্রে অমসুং মখোয়দা কম্পিতিসনশিং পাঙথোকপদা এস.ও.পি. ঙাক্না চৎনবা অকনবা ৱা থমখ্রে। ঐখোয়না ফেদরেসনদগী এস.ও.পি. থুগাইবা অসিগী মতাংদা নিংথৌকাবা ফাওবদা রিপোর্ত পীখৎলক্নবা খঙহনখ্রে। ফেদরেসন্না প্রোতোকল ঙাক্কনি হায়না থাজবা পীখরক্লে।"
সাইনা ইন্দিয়ন ওলেম্পিক এসোসিএসনদা নেস্নল স্পোর্তস ফেদরেসন পুম্নমক্তা শান্নরোইশিংগী শাফনা লৈহন্নবা কোবিদ প্রোতোকলশিং ঙাক্না চৎনবা সেন্সিতাইজ তৌনবা খঙহনখ্রে।