ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহ অমসুং ইন্দোনেসিয়াগী ঙাকশেল মন্ত্রীনা তেলেফোন্দা ৱারী শাবদা দিফেন্স কোওপরেসনদা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে
21 JAN 2021 5:44PM by PIB Imphal
ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহনা জুনুৱারী ২১, ২০২১দা রিপাব্লিক ওফ ইন্দোনেসিয়াগী ঙাকশেল মন্ত্রী জেনরেল প্রবোৱো সুবিঅন্তোগা তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে। মন্ত্রী অনিমক্না কোবিদ ১৯না অপনবা কয়া থোকহল্লবসু লৈবাক অনিগী মরক্তা হৌজিক চত্থরিবা দিফেন্স কোওপরেসনদা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।
মন্ত্রী অনিনা লমদাশিং অসিদা ওইরিবা সেক্যুরিতীগী ফীভম অমসুং লোগী রুলদা য়ুম্ফম ওইরগা ফ্রী অমসুং ওপন মেরিতাইল ওর্দর অমগী মথৌ তাবা অদুগী মতাংদা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্নখ্রে।
মখোয়না লৈবাক অনিগী মরক্তা ঙাকশেলগী মরী ফগৎহল্লিবা অসিদা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে। তেলিফোন্দা ৱারী শাবা অদুদা মন্ত্রীশিংনা তোঙান তোঙানবা বাইলেতরেল দিফেন্স কোওপরেসনগী থৌরাংশিংগী খোঙজেল য়েংশিনখ্রে অমদি কম্প্রিহেনসিব স্ত্রেতেজিক পার্তনশিপকী ফ্রেমৱার্ক্কী মখাদা আর্ম ফোর্সশিংগী মরক্তা মখা তানা থবক পাইখৎনবা থাজবা পীনখ্রে। মন্ত্রীশিংনা লৈবাক অনিমক্তা দিফেন্স ইন্দস্ত্রী অমদি তেক্নোলোজী দোমেন্দা কোওপরেসন হেনগৎহন্নবা য়ান্নখ্রে অমসুং লম অসিদা হেন্না অচৌবা সীনর্জী ফগৎহন্নবা আশা তৌরি হায়না ফোঙদোকখ্রে।

Ministry of Defence
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh and his Indonesian counterpart express satisfaction on defence cooperation in telephonic talk
21 JAN 2021 5:44PM by PIB Delhi
Raksha Mantri Shri Rajnath Singh held a telephonic conversation with Minister of Defence of Republic of Indonesia General Prabowo Subianto on January 21, 2021. Both Ministers expressed satisfaction at the ongoing defence cooperation between the two countries in spite of the limitations imposed by COVID 19.
The two Ministers exchanged views on security situation in the region and the need for a free and open maritime order based on the rule of law.
They expressed satisfaction at further promoting defence ties between the two countries. During the telephonic conversation, the Ministers reviewed the progress on various bilateral defence cooperation initiatives and expressed commitment to further elevate engagements between the Armed Forces under the framework of the Comprehensive Strategic Partnership. The Ministers agreed that both countries need to enhance cooperation in Defence Industry and Technology domain and look forward to even greater synergy in this field.