হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ
লৈবাক অসিগী তিকা থাখ্রবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং লাখ ৯.৯৯ হেনখ্রে
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ৬নি শুবা নুমিৎকী নুমিংদাং পুং ৬ ফাওবদা বেনিফিসরী ১,৯২,৫৮১ থিকা থাখ্রে
21 JAN 2021 8:05PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসন প্রোগ্রাম অসি তরুকনি শুবা নুমিৎ অসিদসু মাই পাক্না পাঙথোকখ্রে।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না সেসন ১৮,১৫৯গী খুত্থাংদা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা তিকা থাখ্রবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৯,৯৯,০৬৫ (ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা) য়ৌখ্রে।
ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা সেসন ৪,০৪১ পাঙথোকখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ১৯ বেক্সিনেসনগী তরুকনি শুবা নুমিৎ অসিদা নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেনিফিসরী ১,৯২,৫৮১ তিকা থাখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফারগনি।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
তিকা থাখ্রবা বেনিফিসরীশিং (প্রোবিজনেল দেতা)
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩৮৮
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১৫,৫০৭
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১,৫১৮
৪
অসাম
২,৯২১
৫
বিহার
১৫,৭৯৮
৬
চান্দিগর
২৮৪
৭
ছত্তিসগর
৫,৭৮৮
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৫৯
৯
দিল্লী
৫,১২৮
১০
গুজরাত
১২,২১২
১১
হরিয়ানা
১৫,৪৯১
১২
হিমাচল প্রদেশ
৬৯৫
১৩
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২,৪০৮
১৪
কর্নাতকা
১৬,১০৩
১৫
কেরেলা
১০,২৬৬
১৬
মধ্য প্রদেশ
৭,১১৭
১৭
মেঘালয়
৪২০
১৮
মিজোরাম
১,০২৯
১৯
নাগালেন্দ
১৯৯
২০
ওরিশা
২৬,৫৫৮
২১
পঞ্জাব
৪,৮৩২
২২
সিক্কিম
১৯৪
২৩
তামিল নাদু
৬,৪৯৭
২৪
তেলঙ্গনা
২৬,৪৪১
২৫
ত্রিপুরা
৫,৫৩৮
২৬
উত্তরাখন্দ
২,০০৩
২৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৭,১৮৭
অপুনবা
১,৯২,৫৮১
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী তরুকনি শুবা নুমিৎকী নুমিং পুং ৬ ফাওবদা এ.ই.এফ.আই. ১৮৭ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।
এ.ই.এফ.আই.
অনৌবা ইভেন্তশিংগী মশিং
স্তেতস
হোস্পিতালদা পুখৎখিবা
১
জনুৱারী ১৬, ২০২১দা থিকা থাখিবা
জনুৱারী ২০, ২০২১দা ইন্ত্রাক্রেনিএল হেমোরেজ তৌরকপা– গীতাঞ্জলি মেদিকেল কোলেজ এন্দ হোস্পিতাল, উদাইপুর, রাজস্থানদা এদমিৎ তৌখি।
থিকা থাবগা মরী লৈনদে।
শীখিবা
০
শীখিবগী রিপোর্ত লৈতে

Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination
Cumulative number of Vaccinated Healthcare Workers across the country more than 9.99 lakh
1,92,581 beneficiaries vaccinated till 6 pm on sixth day of vaccination drive
21 JAN 2021 8:05PM by PIB Delhi
The countrywide COVID-19 vaccination program was conducted successfully on the sixth day as well.
The cumulative number of healthcare workers vaccinated against COVID19 has touched 9,99,065 (till 6 pm today) through a total of 18,159 sessions, as per the provisional report.
4,041 sessions were held till 6 pm today.
1,92,581 beneficiaries were vaccinated till 6 pm today, the sixth day of nationwide COVID19 vaccination. Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
(provisional data)
1
A & N Islands
388
2
Andhra Pradesh
15,507
3
Arunachal Pradesh
1,518
4
Assam
2,921
5
Bihar
15,798
6
Chandigarh
284
7
Chhattisgarh
5,788
8
Dadra & Nagar Haveli
59
9
Delhi
5,128
10
Gujarat
12,212
11
Haryana
15,491
12
Himachal Pradesh
695
13
Jammu & Kashmir
2,408
14
Karnataka
16,103
15
Kerala
10,266
16
Madhya Pradesh
7,117
17
Meghalaya
420
18
Mizoram
1,029
19
Nagaland
199
20
Odisha
26,558
21
Punjab
4,832
22
Sikkim
194
23
Tamil Nadu
6,497
24
Telangana
26,441
25
Tripura
5,538
26
Uttarakhand
2,003
27
West Bengal
7,187
Total
1,92,581
187 AEFIs have been reported till 6 pm on the sixth day of the vaccination drive.
AEFI
No. of new events
Status
Hospitalization
1
Vaccinated on 16th Jan’21
Intracranial Hemorrhage on 20th Jan’21 – admitted in Geetanjali Medical College and Hospital, Udaipur, Rajasthan
Not related to vaccination.
Death
0
No death reported