ঙাকশেল মন্ত্রালয়
“১৯৭১ বাঙ্গলদেশ লিবরেসন ৱার”দা এম.ও.দি.না ওনলাইন ক্বিজ কম্পিতিসন পাঙথোকখ্রে
11 JAN 2021 6:05PM by PIB Imphal
লাক্কদৌরিবা ইং কুমজা ২০২১গী রিপব্লিক দে থৌরমগী শরুক অমা ওইনা অমদি বাঙ্গলদেশ লিবরেসন ৱার ১৯৭১গী চহি ৫০শুবগী কুমওন পাঙথোকপা ওইনা জনুৱারী ১১দগী জনুৱারী ২২, ২০২১ ফাওবা মাইগোবকা খুৎশম্নদুনা ঙাকশেল মন্ত্রালয়না ওনলাই ক্বিজ কম্পিতিসন অমা পাঙথোক্লি। ক্বিজ কম্পিতিসন অসিনা মীয়ামদা ১৯৭১গী লানদা মাই পাকখিবা অমদি কত্থোকখিবগী তোঙান তোঙানবা ৱারীশিং অদু খঙহনদুনা মখোয়গী মরক্তা লৈবাক নীংবগী ৱাখল্লোন পোকহন্নবা শিনখিবনি।
মসিদা শেলগী মনা তরা পীগনি মদুদি অহানবা, অনিশুবা অমসুং অহুমশুবা মনা মসিগী মথক্তা কনসোলেসনগী মনা তরেৎ য়াওরি। অকুপ্পা মরোল মখাদা পীরি:
অহানবা মনা লুপা ২৫,০০০/-
অনিশুবা মনা লুপা ১৫,০০০/-
অহুমশুবা মনা লুপা ১০,০০০/-
কনসোলেসনগী মনাশিং (তরেৎ) অমমমদা লুপা ৫,০০০/-
চহি ১৪ অমসুং মথক ওইবা ভারতকী প্রজশিংনা ক্বিজ অসিদা শরুক য়াবা য়াগনি।
ক্বিজ অসি মাউগোব পোর্তেলদা মখাদা পীরিবা লিঙ্ক অসিদা ফংহল্লি :https://quiz.mygov.in/quiz 1971-bangladesh-liberation-war-quiz/

Ministry of Defence
MoD conducts online quiz competition on “1971 Bangladesh Liberation War”
11 JAN 2021 6:05PM by PIB Delhi
As part of forthcoming Republic Day Celebration 2021 and to commemorate 50 Years of 1971 Bangladesh Liberation War, an online quiz competition is being conducted by Ministry of Defence in coordination with MyGov during 11January to 22 January 2021. The quiz competition is meant to create patriotic feeling among the people by making them aware of various facets of the victory achieved and sacrifices made in the 1971 war.
There will be ten cash prizes i.e First, Second and Third Prizebesides Seven consolation prizes. Details are as under:
1st PrizeRs. 25,000/
2nd Prize Rs 15,000/
3rd Prize Rs. 10,000/.
Consolation Prizes (Seven)Rs 5,000/- each
Indian Citizens aged 14 years and above can participate in the quiz.
The quiz is available on Mygov portal on the following link :https://quiz.mygov.in/quiz 1971-bangladesh-liberation-war-quiz/