Prime Minister's Office
Telephone Conversation between Prime Minister Shri Narendra Modi and Prime Minister of UK The Rt Hon Boris Johnson
05 JAN 2021 8:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the Prime Minister of UK The Rt Hon Boris Johnson.
Prime Minister Johnson reiterated his thanks for India's invitation for him as the Chief Guest of the forthcoming Republic Day celebrations, but regretted his inability to attend in view of the changed COVID-19 context prevailing in the UK. He reiterated his keennees to visit India in the near future.
Prime Minister expressed his understanding of the exceptional situation in the UK, and conveyed his best wishes for the quick control of the pandemic spread. He looked forward to receiving Prime Minister Johnson in India at the earliest opportunity after normalisation of the situation.
The leaders reviewed ongoing cooperation between both countries, including in the area of making COVID-19 vaccines available for the world. They reiterated their shared belief in the potential of the India-UK partnership in the post-BREXIT, post-COVID context, and agreed to work towards a comprehensive roadmap for realising this potential.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং য়ু.কে.গী প্রধান মন্ত্রী দি রাইৎ ওনরেবল বোরিস জোনসনগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শাবা
05 JAN 2021 8:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.কে.গী প্রধান মন্ত্রী দি রাইৎ ওনরেবল বোরিস জোনসনগা তেলিফোন্দা ৱারী শাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী জোনসন্না মহাকপু লাকদৌরিবা রিপাব্লিক দেগী থৌরমদা অথোইবা মীথুংলেন ওইনবা ভারতনা বর্তন তৌরকপদা মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখি অদুবু মহাক্না য়ু.কে.দা ওইরিবা কোবিদ-১৯গী হোংলক্লিবা ফীভম অসি য়েংলগা য়াওবা ঙমলোইদবা অসিদা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখি। মহাক্না মতুং তারকপদা ভারতনা লাকনিংবগী অপাম্বা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা য়ু.কে.দা ওইরিবা ফীভম অসি মহাক্না খংঙি হায়না ফোঙদোকখি, অমসুং শন্দোরক্লিবা লাইচৎ অসি অথুবদা লাকশিন্নবা য়াইফ পাউজেল পীখি। ফীভম অসি লাকশিল্লবা মতুংদা প্রধান মন্ত্রী জোনসন্না ভারত্তা অথুবদা লাক্তুনা মহাক্না তরাম্না ওকপা ফংনবগী খুদোংচাবা অদু খোঙরাংনা ঙাইরি হায়খি।
লুচিংবশিং অসিনা মালেমগীদক্তা কোবিদ-১৯ বেক্সিন পুথোকপগী লম য়াওনা হৌজিক লৈবাক অনিগী মরক্তা চুংশিন্নরিবা অসি য়েংশিনখি। মখোয়না পোস্ত-ব্রেসিৎ, পোস্ত-কোবিদকী হিরমদা ভারত-য়ু.কে.গী পার্তনরশিপকী তৌবা ঙম্বদা পুন্না থাজবা থম্লিবা অদু নৌহৌনা ফোঙদোকখি অমদি তৌবা ঙম্বা অসি মঙফাওনবা পুম্নমক য়াওরবা রোদমেপ অমদা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা য়ানখি।