Ministry of Defence
DG NCC Lt Gen Tarun Kumar Aich inaugurates Republic Day Camp 2021
04 JAN 2021 6:29PM by PIB Delhi
Director General (DG) National Cadet Corps (NCC) Lt Gen Tarun Kumar Aich formally inaugurated NCC Republic Day Camp (RDC) - 2021 at Delhi Cantt today. The inauguration ceremony started with ‘Sarv Dharam Pooja’
Around 1,000 cadets, including 380 girl cadets with 500 support staff drawn from 17 State Directorates covering all the States and Union territories of the country are participating in this Camp that will culminate with the Prime Minister’s Rally on January 28, 2021.
Speaking on the occasion, Lt Gen Aich called upon the cadets to display the highest qualities of character, maturity and selfless service as well as the highest standards of discipline and conduct, maintaining a spirit of camaraderie and teamwork cutting across the barriers of region, language, caste and creed during their stay. He added that the aim of the Camp is to enhance self-confidence of cadets, deepen their value systems and provide an exposure to the rich culture and traditions of our nation.
Lt Gen Aich also asked the cadets to participate wholeheartedly & derive maximum benefits from each activity during the month-long camp, while at the same time following the correct COVID-19 protocols.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
এন.সি.সি.গী দি.জি., লেফ্তনেন্ত জেনরেল তরুন কুমার আইচনা রিপব্লিক দে কেম্প ২০২১ হৌদোকখ্রে
04 JAN 2021 6:29PM by PIB Imphal
নেস্নেল কেদেত কোর্প্স (এন.সি.সি.) গী দাইরেক্তর জেনরেল (দি.জি.) লেফ্তনেন্ত জেনেরেল তরুন কুমার আইচনা ঙসি দিল্লী কেন্ততা রিপব্লিক দে কেম্প (আর.দি.সি.) - ২০২১ হৌদোকখ্রে । ইনোগরেশনগী থৌরম অসিবু ‘সর্ৱ ধর্ম পুজা”গা লোইননা হৌদোকখি।
লৈবাক অসিগী রাজ্যশিং অমসুং য়ুনিয়ন তেরিতোরী পুম্নমকপু কোল্লিবা রাজ্য ১৭কী দাইরেক্তোরেতশিংদগী নুপীমচাগী কেদেত ৩৮০ অমসুং সপোর্ত স্তাফ ৫০০ য়াওনা চাউরাক্না কেদেত ১০০০ রোম্না কেমপ অসিদা শরুক য়াগনি, মসি ২০২১গী জনুৱারী ২৮দা প্রধান মন্ত্রীগী রেলী অমগা লোইননা লোইশিনগনি।
থৌরম অসিদ ৱা ঙাংবদা নেস্নেল কেদেত কোর্প্স (এন.সি.সি.) গী দাইরেক্তর জেনেরেল (দি.জি.), লেফ্তনেন্ত জেনরেল তরুন কুমার আইচনা হায়খি মদুদি কেদেতশিংনা কেম্পতা লৈবা মতম অসিদা মফম, লোন, জাতি অমসুং মশা-মশাগী থাজবা অদুগী খেৎনবা পুম্বা কাওথোক্তুনা নুংশিনবগী ৱাখল উত্তুনা অফবা চৎনরোল অমসুং ইশাগী ওইজবা থাদোক্তুনা মীয়ামগী সেবা তৌদুনা অৱাংবা থাক্কী চৎন-পথাপ উৎনবা হায়খ্রে। মহাক্না হায়খি কেম্প অসিগী পান্দমদি কেদেতশিংদা মশানা-মশাবু থাজবা হেনগৎহন্নবা, পুন্সি হিংবগী মমল হেনগৎহন্নবা অমসুং লৈবাক অসিগী চাউখৎলবা চৎনবীশিংবু মখোয়দা খংহনবনি।
লেফ্তনেন্ত জেনরেল আইচনা থা অমা শাংবা কেমপ অসিদা কোবিদ-১৯গী নিয়মশিংবু ঙাক্তুনা কেদেতশিংদা থৱাই হকচাং য়াওনা শরুক য়ানবা অমসুং মসিদগী য়ারিমখৈ কান্নবা ফংনবা হোৎনহৌগদবনি হায়খি।