হ্যুমেন রিসোর্স চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রীনা সি.বি.এস.ই. বোর্দ একজামিনেসন ২০২১ হৌবগী তারিখ লাউথোক্কনি
30 DEC 2020 3:16PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রী শ্রী রমেশ পোখ্রিয়াল ‘নিশাঙ্ক’না হয়েংগী, দিসেম্বর ৩১, ২০২০, নুমিদাং পুং ৬তা সি.বি.এস.ই. বোর্দ একজামিনেসন ২০২১ হৌবগী তারিখ লাউথোক্কনি। মসিগী ৱারোল অসি মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বিত্তর একাউন্ততা পীবনি।
ওজাশিংগা ভর্চুএলগী খুত্থাংদা মমাংদা ৱারী শাখিবা থৌরমগী মনুংদা, শ্রী পোখ্রিয়ালনা সি.বি.এস.ই.না মহৈরোই, ওজা, মমা-মপাশিংনা পীরকপা পাউতাক কয়া খন্নরবা মতুংদা ২০২১গী বোর্দ একজামিনেসন পাংথোক্নবা তঙাই ফদবা শেম শাবগী থবকশিং পাংথোক্লি হায়খি।
Dear students & parents!
I will announce the date of commencement for #CBSE board exams 2021 on Dec 31.
Stay tuned. pic.twitter.com/jyN4dY2lT1
— Dr. Ramesh Pokhriyal Nishank (@DrRPNishank) December 29, 2020

Ministry of Education
Union Education Minister to announce the dates of commencement of CBSE Board examinations- 2021 tomorrow
30 DEC 2020 3:16PM by PIB Delhi
Union Education Minister Shri Ramesh Pokhriyal ‘Nishank’ will announce the dates of commencement of CBSE Board examinations- 2021 at 6 pm tomorrow i.e 31st December. This information was given by the Minister on his Twitter account.
Earlier during virtual interaction with teachers, Shri Pokhriyal informed that CBSE is making necessary preparations for conducting the 2021 board examinations after taking into consideration the suggestions given by students, teachers and parents on the same.