ঙাকশেল মন্ত্রালয়
কোরিয়া রিপব্লিক্কী খোংচৎতা চীফ ওফ আর্মী স্তাফ
28 DEC 2020 7:51AM by PIB Imphal
চীফ ওফ আর্মী স্তাফ (সি.ও.এ.এস.) জেনরেল এম.এম. নরবনেনা দিসেম্বর ২৮দগী ৩০, ২০২০ ফাওবগী নুমিৎ হুম্নিগী খোংচৎতা রিপব্লিক ওফ কোরিয়া (আর.ও.কে.) পাংখ্রে। খোংচৎ অদুদা, মহাক্না কোরিয়া রিপব্লিক্কী সেনিয়র মিলিতরী অমসুং সিবিলিয়নগী লুচিংবশিংগা উনগনি।
জেনরেল নরবনেনা সিওলদা নেস্নেল সিমিত্রী অসুং ৱার মেমোরিএলদা লৈ কৎকনি। মহাক্না নেস্নেল দিফেন্সকী মন্ত্রী, আর.ও.কে. আর্মী চীফ, স্তাফকী জোইন্ত চীফশিং, অমসুং দিফেন্স এক্বুইসিসন প্রোগ্রাম এদমিনিস্ত্রেসন (দি.এ.পি.এ.)গী মন্ত্রীগা উনগনি মদুদা মহাক্না ভারত-আর.ও.কে.গী ঙাকশেলগী মরীশিং হেনগৎহনবগী মতাংদা খন্নগনি।
আর্মীগী চীফনা গাঙ্গৱন প্রোবিন্সতা লৈবা ইঞ্জে কন্ত্রীগী কোরিয়া ত্রেনিং সেন্তর অমসুং দেজিওনগী এদভান্স দিফেন্স দিবেলপমেন্ততসু চৎকনি।

Ministry of Defence
Chief of Army Staff proceeds on a visit to the Republic of Korea
28 DEC 2020 7:51AM by PIB Delhi
General MM Naravane, the Chief of Army Staff (COAS) has proceeded on a three day visit to the Republic of Korea (ROK) from 28 to 30 December 2020. During the visit, he will be meeting senior military and civilian leadership of the Republic of Korea.
General Naravane will lay wreath at National Cemetery and War Memorial at Seoul. He is scheduled to call on with the Minister of National Defence, ROK Army Chief, Chairman of Joint Chiefs of Staff, and Minister of Defence Acquisition Program Administration (DAPA) where he will discuss avenues for enhancing India-ROK defence relations.
The Army Chief will also visit Korea Combat Training Centre in Inje Country, Gangwon Province and Agency Defence Development (ADD) at Daejeon.