মন্ত্রীমন্দল
ভারত অমসুং অফঘানিস্তানগী মরক্তা শেমদোক্লবা এয়র সর্ভিসেসকী এগ্রীমেন্তদা খুৎয়েক পীনবদা মন্ত্রী-মন্দলনা অয়াবা পীখ্রে
23 DEC 2020 4:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা ফমখিবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী-মন্দল মীফমনা ভারত অমসুং অফঘানিস্তানগী মরক্তা শেমদোক্লবা এয়র সর্ভিসেসকী এগ্রীমেন্তদা খুৎয়েক পীনবদা অয়াবা পীখ্রে
শেমদোক্লবা এয়র সর্ভিসেসকী এগ্রীএন্ত অসিনা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা সিবিল এভিএসনগী মরীদা মরু ওইবা পন্দুপ অমা ওইরি অমসুং মসিনা সিবিল এভিএসনগী সেক্তরদা চাউখৎ-থৌরাংশিং পুরকপগা লোইননা লৈবাক অনিগী মরক্তা ললোন-ইতিক, ইনবেস্তমেন্ত, তুরিজম অমসুং কলচরেল এক্সচেঞ্জশিংদা চাউনা ফগৎহনবসু ঙমগনি। মসিনা চাউনা শাফবা অমদি চেকশিনবা ঙমহনবগা লোইননা নকল অনিমক্কী কেরিয়রশিংদা কম্মর্সিএলগী খুদোংচাবশিং ফংহনবগা লোইননা কন্নেক্তিবিতী ফগৎহন্নবা অমসুং অরেপ্পা লৈতনবা ফীভম অমদা লৈহনবা ঙম্লগনি।