মন্ত্রীমন্দল
মন্ত্রীমন্দলনা ভারত অমসুং ফিলিপিন্সকী মরক্তা শেমদোক্লবা এয়র সর্বিসেস এগ্রীমেন্ততা খুৎয়েক পীনবদা অয়াবা পীখ্রে
23 DEC 2020 4:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লুচিংবা কেন্দ্রগী মন্ত্রীমন্দলনা ভারত অমসুং ফিলিপিন্সকী মরক্তা শেমদোক্লবা এয়র সর্বিসেস এগ্রীমেন্ততা খুৎয়েক পীনবদা অয়াবা পীখ্রে।
শেমদোক্লবা এয়র সর্বিসেস এগ্রীমেন্ত অসি লৈবাক অনিগী মরক্তা মীয়ামগী সিবিল এবিএসনগী মরীদা মরুওইবা থৌওং অমনি। মসিনা হেন্না ফবা সেফতী অমসুং সেক্যুরিতী ফংহন্দুনা নাকল অনিগী পুথোক-পুশিন তৌবদা কমর্সিএলগী খুদোংচাবশিং ফংহনবগা লোইননা সিমলেস কনেক্তিবিতী ফংহনবা অমদি হেনগৎহন্নবগী ইনভাইরেন্ত অমা পীবা ঙমগনি। মসিদগী লৈবাক অনিগী মরক্তা ললোন ইতিক তৌনবা, ইনভেস্তমেন্ত, তুরিজম অমসুং কলচর পীথোক-পীশিন তৌনবা হেনগৎহনবগী ওইথোকপা লৈ।

Cabinet
Cabinet approves signing of revised air services agreement between India and Philippines
23 DEC 2020 4:44PM by PIB Delhi
The Union Cabinet, chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modi, has given its approval for signing the revised Air Services Agreement between India and Philippines.
The revised Air Services Agreement signifies an important landmark in the civil aviation relations between the two countries. It will provide enabling environment for enhanced and seamless connectivity while providing commercial opportunities to the carriers of both sides ensuring greater safety and security. It has the potential to spur greater trade, investment, tourism and cultural exchanges between the two countries.