প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিসেম্বর ২৫দা পি.এম.-কিসানগী মথংগী ইনস্তোলমেন্ত কাইথরগনি
23 DEC 2020 3:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা দিসেম্বর ২৫, ২০২০গী নুমিৎ য়ুংবা পুং ১২ তাবা মতমদা প্রধান মন্ত্রী কিসান সম্মান নিধি (পি.এম.-কিসান)গী মখাদা শেলগী কান্নবা ফংগদবা মথংগী ইনস্তোলমেন্ত কাইথরগনি। বেনিফিসরী ওইরিবা লৌমীগী ইমুং করোর ৯গী মথক্তা লুপা করোর ১৮,০০০ শেনফম অসি বত্তন অমদা নম্বগা লোইননা প্রধান মন্ত্রীনা ত্রান্সফর তৌবা য়াগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অসিদা তোঙান তোঙানবা রাজ্য তরুক্তগী লৌমীশিংগা লোইননা ৱারীসু শান্নগনি। লৌমীশিংনা পি.এম-কিসানগা মরী লৈননা অমদি লৌমীশিংগী য়াইফনবা সরকারনা পাইখৎখিবা অতোপ্পা তোঙান তোঙানবা থৌরাংশিংগী মতাংদা মখোয়গী অৱা-নুংঙাইশিং পাউদমগনি। থৌরম অসিদা কেন্দ্রগী লৌউ-শিংউ মন্ত্রীসু শরুক য়াগনি।
পি.এম.-কিসানগী মতাংদা
পি.এম.-কিসানগী মখাদা ইলিজিবেল ওইবা লৌমী বেনিফিসরীশিংদা চহি অমদা লুপা ৬০০০/-কী শেলগী কান্নবা ফংহনখি, হায়রিবা অসি লুপা ২০০০/২০০০ ওইনা থা মরিগী ইনস্তোলমেন্তদা চপ মান্ননা অহুমরক থোক্না পীগনি। শেন্থং অসি বেনিফিসরীশিংগী বেঙ্ক একাউন্তশিংদা হকথেংননা ত্রান্সফর তৌখি।

Prime Minister's Office
PM to release next instalment under PM-KISAN on 25 December
23 DEC 2020 3:05PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will release the next instalment of financial benefit under Pradhan Mantri Kisan Samman Nidhi (PM-KISAN) on 25th December 2020 at 12 noon via video conferencing. With the push of a button, the Prime Minister will enable the transfer of more than Rs. 18,000 crores to more than 9 crores beneficiary farmer families.
Prime Minister will also have a conversation with farmers from six different States during the event. The farmers will share their experiences with PM-KISAN and also on various other initiatives taken by the Government for the welfare of farmers. Union Agriculture Minister will also be present on the occasion.
About PM KISAN
Under the PM-KISAN Scheme, a financial benefit of Rs.6000/- per year is provided to the eligible beneficiary farmers, payable in three equal 4-monthly installments of Rs.2000/- each. The fund is transferred directly to the bank accounts of the beneficiaries.