থবক শুবা, মীয়ামগী ৱাকৎ অমসুং পেন্সন মন্ত্রালয়
দা. জিতেন্দ্র সিংহনা রিভাইস তৌখ্রবা সি.বি.আই. ক্রাইম মেন্যুএল ফোঙখ্রে
21 DEC 2020 6:49PM by PIB Imphal
দিবেলপমেন্ত ওফ নোর্থ ইস্তর্ন রিজন (দোনর), এম.ও.এস. পি.এম.ও., পর্সনেল গ্রীবান্সেস, পেন্সন্স, এতোমিক ইনর্জী এন্দ স্পেসকী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী (ইন্দিপেন্দেন্ত চার্জ)না ঙসি ওফিসিএল ওইবা থৌরম অমদা রিভাইস তৌখ্রবা সি.বি.আই. ক্রাইম মেন্যুএল ফোঙখ্রে। থৌরম অসিদা দিরেক্তর, শ্রী রিশি কুমার শুক্লা অমসুং অতোপ্পা সি.বি.আই.গী মকোক থোংবা ওফিসরশিং য়াওখি।
লো, থীজিন-হুমজিনবগী মওং মতৌশিং অমসুং কাংলোনশিংদা নৌনা হোংলক্লিবা অসি য়েংলগা চহি তরামঙাগী মতুংদা অপদেৎ ওইরবা সি.বি.আই. ক্রাইম মেন্যুএল সি.বি.আই.না পুথোকখিবা অসিদা দা. জিতেন্দ্র সিংহনা থাগৎপা ফোঙদোকখি।

Ministry of Personnel, Public Grievances & Pensions
Dr. Jitendra Singh releases revised CBI Crime Manual
21 DEC 2020 6:49PM by PIB Delhi
Dr. Jitendra Singh, Union Minister of State (Independent Charge), Development of North Eastern Region (DoNER), MoS PMO, Personnel, Public Grievances, Pensions, Atomic Energy and Space, has today released revised CBI Crime Manual in an official event. The event was attended by Shri Rishi Kumar Shukla, Director and others including senior officers of CBI.
Dr Jitendra Singh congratulated the CBI for bringing out the updated CBI Crime Manual after fifteen years by keeping sight of latest developments in law, investigation techniques and procedures.