প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নাগালেন্দগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2020 9:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাগালেন্দগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মখোয়গী স্তেৎহুদ দেনা লাকপদা নাগালেন্দগী ইচিল-ইনাওশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। নাগালেন্দগী মীয়াম অসি মখোয়গী থৌনা অমসুং থৌজালগীদমক খঙনৈ। মখোয়গী নাৎ অসি চাংদম্নীংঙাই লৈতে অমসুং মদুনা ভারতকী খোংজেলদা থৌদাং য়ারি। নাগালেন্দনা মখা তানা চাউখৎলক্নবগীদমক থৌনীজরি।”

Prime Minister's Office
PM greets people of Nagaland on their Statehood Day
01 DEC 2020 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Nagaland on their Statehood Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to my sisters and brothers of Nagaland on their Statehood Day. The people of Nagaland are known for their courage and kindness. Their culture is exemplary and so is their contribution to India’s progress. Praying for Nagaland’s continuous development."