প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভুতান্দা রুপে কার্দকী ফেজ-II হৌদোক্নবা ভর্চুএল থৌরম
19 NOV 2020 7:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং ভুতানগী প্রধান মন্ত্রী দা. লোতে শেরিংনা অপুনবা মওংদা ভুতান্দা রুপে কার্দকী ফেজ-II হৌদোক্নবা নবেম্বর ২০, ২০২০দা ভর্চুএল থৌরম অমা পাংথোক্কনি।
ওগস্ত ২০১৯দা প্রধান মন্ত্রীগী সরকারগী ওইবা ভুতান খোংচৎ মনুংদা ভারত অমসুং ভুতানগী প্রধান মন্ত্রীশিংনা অপুনবা মওংদা প্রোজেক্ত অসিগী ফেজ-I হৌদোকখিবনি। ভুতানদা রুপে কার্দকী ফেজ-I থবক্তা ওন্থোকখিবদগী ভুতান অপুনবদা এ.তি.এম. অমসুং পোইন্ত ওফ সেল (পি.ও.এস.) ভারত্তগী লাকপশিংনা শিজিন্নবা য়ারে। হৌজিক মসিগী ফেজ-II অসিনা ভুতানগী কার্দ পায়বশিংবু ভারত্তা রুপে নেতৱর্ক শিজিন্নবা ঙমহল্লগনি।
ভারত অমসুং ভুতানগী মরক্তা অখন্নবা পার্তনরশিপ অমদা শরুক য়ামিন্নরি, মদু অমনা অমবু ৱাখল তামিন্নবা অমসুং ইকাই খুম্নবদা য়ুম্ফম ওইরি, চৎনবী নাৎকী লন-থুম অমসুং মীয়ামগী মরক্তা অচেৎপা মরী লৈনরি।

Prime Minister's Office
Virtual ceremony for the launch of RuPay card Phase-II in Bhutan
19 NOV 2020 7:41PM by PIB Delhi
A Virtual Ceremony for the joint launch of RuPay card Phase-II by Prime Minister Shri Narendra Modi and Prime Minister of Bhutan Lyonchhen Dr. Lotay Tshering will be held on 20 November 2020.
The Prime Ministers of India and Bhutan had jointly launched Phase-I of the project during the State Visit of Prime Minister to Bhutan in August 2019. The implementation of Phase-I of RuPay cards in Bhutan has enabled visitors from India to access ATMs and Point of Sale (PoS) terminals across Bhutan. Phase-II will now allow Bhutanese card holders to access RuPay network in India.
India and Bhutan share a special partnership, anchored in mutual understanding and respect, reinforced by a shared cultural heritage and strong people to people links.