থবক শুবা, মীয়ামগী ৱাকৎ অমসুং পেন্সন মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ শন্দোকপা লাকশিন্নবা লাল বহাদুর শাস্ত্রি নেস্নেল একাদেমী ওফ এদমিনিস্ত্রেসন্না গাইদলাইন পুম্নমক ঙাক্না চৎখি
21 NOV 2020 5:43PM by PIB Imphal
লাল বহাদুর শাস্ত্রি নেস্নেল একাদেমী ওফ এদমিনিস্ত্রেসন্দা ২০/১১/২০২০দগী ওফিসর ত্রেনী ৫৭ কোবিদ পোজিতিব ওইখি। সিবিল সর্ভিসেস্তা নৌনা চংলকখিবশিংগী পাঙথোকখিবা ৯৫শুবা ফাউন্দেসন কোর্সকীদমক কেম্পস্তা পুন্না ওফিসর ত্রেনী ৪২৮ লৈখি।
একাদেমী অসিনা গৃহ মন্ত্রালয় অমসুং দিস্ত্রিক্ত এদমিনিস্ত্রেসন, দেহরাদুনগী গাইদলাইনশিং ঙাক্না চৎতুনা কোবিদ-১৯ শন্দোকপা থিংনবা খোঙথাং খুদিংমক লৌখৎখি। পোজিতিব ওইখিবা ওফিসর ত্রেনী পুম্নমক দেদিকেতেদ কোবিদ কিয়র সেন্তর অমদা ক্বারন্তাইন তৌখি। ২০.১১.২০২০দগী একাদেমী অসিনা দিস্ত্রিক্ত ওথোরিতীশিংগা লোইননা খুৎশম্নদুনা আর.তি.-পি.সি.আর. তেস্ত ১৬২গী মথক্তা তৌখি।ঙ দেনমক
একাদেমী অসিনা ত্রেনিং য়াওনা থবক থৌরম পুম্নমক ০৩.১২.২০২০গী অহিং নোংয়াই ফাওবা ওনলাইন্দা পাঙথোক্নবা ৱারেপ লৌখি। সোসিএল দিস্তেন্সিং থম্বা, তোইনা খুৎশা হাম্বা অমসুং মাস্ক উপ্পগা মরী লৈনবা প্রোতোকলশিং অসি ওফিসর ত্রেনীশিং অমসুং স্তাফ মেম্বরশিংনা চেকশিন্না ঙাক্না চৎখি।
প্রোতেক্তিব গিয়র মপুং ফানা শেৎনবা স্তাফনা ওফিসর ত্রেনীশিংগী মখোয়গী হোস্তেলশিংদা চান্নবা চীঞ্জাক অমসুং অতোপ্পা তঙাই ফদবশিং অদু পীরি।

Ministry of Personnel, Public Grievances & Pensions
All Guidelines being followed by Lal Bahadur Shashtri National Academy of Administration to handle Spread of COVID 19
21 NOV 2020 5:43PM by PIB Delhi
57 Officer Trainees have tested Covid positive at the Lal Bahadur Shashtri National Academy of Administration, since 20/11/2020. A total of 428 Officer Trainees are on campus for the 95th Foundation Course which is conducted for new entrants to the Civil Services.
The Academy is taking every measure to break the chain of Covid-19 spread in consonance with the guidelines of the Ministry of Home Affairs and the District Administration,Dehradun. All Officer Trainees, who have tested positive, have been quarantined in a dedicated Covid Care Centre. Since 20.11.2020, the Academy has conducted more than162 RT-PCRtests in coordination with District Authorities.
The Academy has decided to conduct all activities, including training, online till the midnight of 03.12.2020. The protocols relating to social distancing, frequent hand wash and wearing of mask are being strictly followed by the Officer Trainees and staff members.
Food and other necessities are being delivered to the Officer Trainees in their hostels by staff who are equipped adequately in protective gear.