প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফাইনান্স কম্মিসন্না মখোয়গী রিপোর্তকী কোপী প্রধান মন্ত্রীদা লানখৎখ্রে
16 NOV 2020 7:10PM by PIB Imphal
১৫শুবা ফাইনান্স কম্মিসনগী চেয়রমেন অমসুং মেম্বরশিংনা ঙসি ২০২১-২২দগী ২০২৫-২৬ ফাওবগী কম্মিসনগী রিপোর্তকী কোপী অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীদা লানখৎখ্রে‍। কম্মিসন অদুনা মখোয়গী রিপোর্ত অদু নভেম্বর ৪, ২০২০দা রাস্ত্রপতিদা লানখৎখিবনি‍।
চেয়রমেন শ্রী এন.কে. সিংহগা লোয়ননা কম্মিসনগী মেম্বরশিং ওইরিবা শ্রী অজয় নরায়ন ঝা, প্রোফেসর অনুপ সিংহ, দোক্তর অশোক লাহিরি অমসুং দোক্তর রমেশ চান্দগা অমদি কম্মিসনগী সেক্রেতরী শ্রী অর্বিন্দ মেহতাসু লানখৎখিবা অদুদা শরুক য়াখি‍।
কম্মিসন অসিনা মখোয়গী রিপোর্ত কেন্দ্রগী শেলথুম মন্ত্রীদা হয়েং লানখৎকনি‍।
রিপোর্ত অদু কন্সতিত্যুসন্দা য়াওবগী মতুং ইন্না এ.তি.আর.গী থৌওংদা শন্দোক্না তাকপা মেমোরেন্দমগা লোয়ননা হাউসকী তেবলদা থমগনি‍।

Prime Minister's Office
Finance Commission presents copy of its report to the Prime Minister
16 NOV 2020 7:10PM by PIB Delhi
The Chairman and Members of the 15th Finance Commission today presented a copy of the Commssion’s report for the period 2021-22 to 2025-26, to the Prime Minister Shri Narendra Modi. The Commission had submitted its report to the President of India on 4 November 2020.
Chairman Shri N K Singh along with Members of the Commission, Shri Ajay Narayan Jha, Prof. Anoop Singh, Dr. Ashok Lahiri and Dr. Ramesh Chand along with Secretary to the Commission Shri Arvind Mehta were present at the presentation.
The Commission will present its Report to the Union Finance Minister tomorrow.
The Report will be placed on the Table of the House along with Explanatory Memorandum by way of ATR as prescribed under the Constitution.