প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৭ নৱেম্বৰত আইআইটি দিল্লীৰ ৫১ সংখ্যক সমাৱৰ্তন সম্বোধন কৰিব প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
05 NOV 2020 7:48PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোডীয়ে অহা ৭ নৱেম্বৰত আইআইটি দিল্লীৰ ৫১ সংখ্যক সমাৱৰ্তনত মুখ্য অতিথি হিচাপে অংশগ্ৰহণ কৰাৰ লগতে সেইদিনা পুৱা ১১ বজাত ভিডিঅ’ কনফাৰেন্সিং ব্যৱস্থাৰে ভাষণ প্ৰদান কৰিব। অনুষ্ঠানত শিক্ষা বিভাগৰ ৰাজ্য মন্ত্ৰীগৰাকীয়ও থকিব।
বৌদ্ধিক প্ৰতিষ্ঠানটোৰ ‘ডোগ্ৰা হল’ত সীমিত সংখ্যক লোকৰ ব্যক্তিগত উপস্থিতিৰে অনুষ্ঠিতব্য সমাৱৰ্তনখনত সাফল্য অৰ্জন কৰা আনসকল শিক্ষাৰ্থী, তেওঁলোকৰ অভিভাৱক, প্ৰতিষ্ঠানটোৰ বিশিষ্ট প্ৰাক্তন শিক্ষাৰ্থীসকলৰ লগতে আমন্ত্ৰিত অভ্যাগতসকল অনলাইন ব্যৱস্থাৰে সংযোজিত হ’ব। সমাৱৰ্তনত পিএইচডি, এম-টেক, মাষ্টাৰ্ছ অব ডিজাইন, এমবিএ আৰু বি-টেক-কে ধৰি ২০০০ৰৰো অধিক শিক্ষাৰ্থীলৈ দীক্ষা্ন্ত উপাধি প্ৰদান কৰা হ’ব। প্ৰতিষ্ঠানটোৱে বিশেষ পাৰদৰ্শিতা প্ৰদৰ্শন কৰা শিক্ষাৰ্থীসকললৈ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ সোণৰ পদক, সঞ্চালকৰ সোণৰ পদক, ড০ শংকৰ দয়াল শৰ্মা সোণৰ পদক, উত্তম ১০ সোণৰ পদক আৰু ৰূপৰ পদক আদিও আগবঢ়াব।

Prime Minister's Office
PM to address 51st Annual Convocation Ceremony of IIT Delhi on 7th November
05 NOV 2020 7:48PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will be the Chief Guest at the 51st Annual Convocation Ceremony of IIT Delhi and will address the Convocation on 7th November 2020 at 11 AM via video conferencing. Union Minister and MoS for Education will also be present on the occasion.
The Convocation will be conducted in a hybrid mode with a physical in-person ceremony with limited attendance in the Institute’s Dogra Hall, and an online webcast reaching out to all graduating students, their parents, distinguished alumni and invited guests. At the Convocation, degrees will be conferred on more than 2000 graduating students including Ph.D, M.Tech, Masters of Design, MBA and B.Tech students. The Institute will also award the President's Gold Medal, Director’s Gold Medal, Dr Shankar Dayal Sharma Gold Medal, Perfect Ten Gold Medals and Institute Silver Medals to the graduating students.