Prime Minister's Office
PM to address 51st Annual Convocation Ceremony of IIT Delhi on 7th November
05 NOV 2020 7:48PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will be the Chief Guest at the 51st Annual Convocation Ceremony of IIT Delhi and will address the Convocation on 7th November 2020 at 11 AM via video conferencing. Union Minister and MoS for Education will also be present on the occasion.
The Convocation will be conducted in a hybrid mode with a physical in-person ceremony with limited attendance in the Institute’s Dogra Hall, and an online webcast reaching out to all graduating students, their parents, distinguished alumni and invited guests. At the Convocation, degrees will be conferred on more than 2000 graduating students including Ph.D, M.Tech, Masters of Design, MBA and B.Tech students. The Institute will also award the President's Gold Medal, Director’s Gold Medal, Dr Shankar Dayal Sharma Gold Medal, Perfect Ten Gold Medals and Institute Silver Medals to the graduating students.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নবেম্বরগী ৭তা আই.আই.তি. দিল্লীগী ৫১শুবা চহিগী কনভোকেশন সেরেমোনীদা ৱা ঙাংলগনি
05 NOV 2020 7:48PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আই.আই.তি. দিল্লীগী ৫১শুবা চহিগী কনভোকেশন সেরেমোনীদা অথোইবা মীথুংলেন ওইরগনি অমসুং ভীদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা অয়ুক্কী পিং ১১ তাবা মতমদা ২০২০গী নবেম্বর ৭তা কনবোকেশন অদুদা ৱা ঙাংগনি। কেন্দ্রগী মন্ত্রী অমসুং এজুকেশনগী এম.ও.এস.সু থৌরম অদু শরুক য়াগনি।
কনভোকেশন অদু ইন্সতিত্যুৎ অদুগী দোগ্রা হোলদা অকক্নবা মশিংনা শরুক য়াবগা লোইননা ফিজিকেল ইন-পার্সন সেরেমোনী ওইবগা লোইননা হাইব্রিদ মোদতা পাংথোক্লগনি, অমসুং গ্রেজুৱেৎ ওইখিগদবা মহৈরোইশিং, মখোয়গী পেরেন্তশিং, মশক নাইবা এলুম্নী অমসুং ৱাপাউ থাখিবা মীথুংলেনশিং পুম্নমক্তা ওনলাইন ৱেবকাস্ত অমসু য়ৌহল্লগনি। কনভোকেশন অদুদা পি.ঐচ.দি., এম.তেক, মাস্তরস ওফ দিজাইন, এম.বি.এ. অমসুং বি.তেক্কী মহৈরোইশিং য়াওনা ২০০০গী মথক্তা ওইবা গ্রেজুৱেৎ ওইখিগদবা মহৈরোইশিংদা দীগ্রীশিং পীরগনি। ইন্সতিত্যুৎ অসিনা গ্রেজুৱেত ওইখিগদবা মহৈরোইশিংদা প্রসিদেন্তকী গোল্দ মেদল, দাইরেক্তরগী গোল্দ মেদল, দা. শঙ্কর দয়াল শর্ম গোল্দ মেদল, পর্ফেক্ত তেন গোল্দ মেদল অমসুং ইন্সতিত্যুৎ সিলভর মেদলশিংসু পীগনি।