নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
জর্মনিদা ক্বারেনতাইন তৌরিবা বেতমিন্তন শান্নরোয়শিংগী চানবা অমসুং লৈনবগী শেনফম সাইনা পুথোক্কনি
29 OCT 2020 8:47PM by PIB Imphal
মীওইবগী মীনুংশিদা য়ুম্ফম ওইরগা, ওক্তোবর ৩০দগী নবেম্বর ১০ ফাওবা জর্মনিদা মখোয়না ক্বারেনতাইন তৌরিঙৈ মতমদা বেতমিন্তন শান্নরোয়শিং অজয় জয়ারাম অমসুং সুভানকর দেগী খরচশিং স্পোর্তস ওথোরিতি ওফ ইন্দিয়ানা পুথোক্লগনি। মখোয়না হোতেলদা লৈবা অমসুং চাবগী অপুনবা চাদিং লুপা লাখ ১.৪৬ সাইনা পীরগনি অমসুং শেনফমগী চাদা ৯০ খুদক্তা থাদোক্লগনি।
শান্নরোয় অনি অসি চয়োল অসিদা সারব্রুক্কেনদা সারলোরলুক্স ওপন শান্নগদবনি অদুবু মমাংদা তুর্নামেন্তদগী মপান থোরকখ্রবা লাক্ষ্যা সেনগা মখোয় ত্রেনিং পাংথোক্তুনা লাকপনি। শান্নরোয় অনিমক জর্মনিদা থুংলবা মতমদা কোবিদ তেস্ত তৌবদা নেগেতিপ ওইখি, অদুবু মখোয়গা ত্রেনিং পাংথোকমিন্নখিবা লাক্ষ্যাগী কোচ দি কে সেনগী কোবিদ পোজিতিপ ওইবগী রিপোর্ত ওক্তোবর ২৭দা লাকখি। নকশিন্নরুবনা মরম ওইদুনা, অতোপ্পা শান্নরোয়শিংদা অশোই-অঙাম থোক্তনবা অমসুং তুর্নামেন্ত অদু অপনবা পীদনবা মখোয় তুর্নামেন্ত অদু শরুক য়াখিদে।
শান্নরোয় অনিগী ফিবম অদু য়েংশিন্নবা ফ্রাঙ্কফুর্তদা লৈবা ইন্দিয়ান কন্সুলেতকা সাইনা লেপ্তনা পাউ ফাওনরি।

Ministry of Youth Affairs and Sports
SAI will fund boarding and lodging of badminton players quarantined in Germany
29 OCT 2020 8:47PM by PIB Delhi
The Sports Authority of India will pay for the expenses that are going to be incurred by two Badminton players Ajay Jayaram and Subhankar Dey for the length of their quarantine in Germany from October 30 to November 10, on humanitarian grounds. SAI will be paying a total of Rs. 1.46 Lakhs for their hotel stay and food expenses and will release 90 percent of the amount immediately.
The two players were scheduled to play the SaarLorLux Open in Saarbrucken this week but pulled out as they had been training with Lakshya Sen who had pulled out of the tournament earlier. While both players had tested COVID negative on arrival in Germany, they had trained with Lakshya whose coach DK Sen’s covid report had come positive on October 27. As a close contact, they withdrew from the tournament so as to not jeopardise the safety of the other players and hamper the functioning of the tournament.
SAI is in constant touch with the Indian Consulate in Frankfurt to facilitate the situation involving the two players.