প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওক্তোবর ২৭তা য়ু.পি.গী পি.এম. স্বনীধি স্কিমগী বেনিফিশরীশিংগা ৱারী শাগনি
25 OCT 2020 10:55AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.পি.গী পি.এম. স্বনীধি স্কিমগী বেনিফিশরীশিংগা ওক্তোবর ২৭কী অয়ুক্কী পুং ১০.৩০দা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা ৱারী শাগনি। থৌরম অদুদা উত্তর প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রীসু শরুক য়াগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী স্ত্রীৎ ভেন্দরশিংগী আত্মনির্ভর নীধি (পি.এম. স্বানীধি) স্কিম অসি কোবিদ-১৯না শোকহল্লবা লম্বীদা দুকান ফম্বা লায়রবা মীওইশিংবু মখোয়গী পুন্সি-মহিংবু নৌনা অমুক মখা চত্থহনবদা তেংবাংনবা হায়দুনা জুন ১, ২০২০দা হৌদোকখিবনি। ঙসি ফাওবগী মনুংদা, স্কিমসিগী মখাদা অপুনবা এপ্লিকেসন লাখ ২৪ হেন্না লাকখি অমসুং মসিগী মনুংদগী লাখ ১২গী অয়াবা পীখ্রে অমসুং লোন লাখ ৫.৩৫দি য়েন্থোকখ্রে। উত্তর প্রদেশকী রাজ্যগী ওইনসু, অপুনবা এপ্লিকেসন লাখ ৬ ফংখি অমসুং মসিগী মনুংদগী লাখ ৩.২৭কী অয়াবা পীদুনা লাখ ১.৮৭কী লোন য়েন্থোকখ্রে।
ৱারী শাবগী থৌরম অসি উত্তর প্রদেশকী রাজ্য শিনবা থুংবদা লৈবা স্কিম অসিগী বেনেফিশরী খুদিংনা য়েংবা ফংগনি। থৌরম অসি দি.দি. ন্যুজদসু লাই তেলিকাস্ত তৌগনি।

Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries of PM SVANidhi Scheme from UP on 27 October
25 OCT 2020 10:55AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with the beneficiaries of PM SVANidhi Scheme from Uttar Pradesh on 27 October at 10:30 AM via video conferencing. Chief Minister of Uttar Pradesh will also be present on the occasion.
PM Street Vendor’s AtmaNirbhar Nidhi (PM SVANidhi) scheme was launched on 1 June, 2020 to help poor street vendors, impacted by COVID-19, resume livelihood activities. Till date, a total of more than 24 lakh applications have been received under the scheme, out of which more than 12 lakh have been sanctioned and about 5.35 lakh loans have been disbursed. In the state of Uttar Pradesh, more than 6 lakh applications have been filed, out of which about 3.27 lakh have been sanctioned and 1.87 lakh loans have been disbursed.
The interaction will be witnessed by beneficiaries of the Scheme from across the state of Uttar Pradesh. It will also be telecast Live on DD News.