যুৱ পৰিক্ৰমা আৰু ক্ৰীড়া মন্ত্ৰালয়
কোভিড পজিটিভ পোৱা পেৰা-আৰ্চাৰ অংকিতক হাস্পতালৰ পৰা যাবলৈ দিয়া হৈছে, দহ দিনৰ বাবে হ'ম আইছলেচনত থকাৰ পৰামৰ্শ
23 OCT 2020 7:00PM by PIB Guwahati
কৰোণা ভাইৰাছৰ বাবে পজিটিভ হিচাপে পৰীক্ষাত পোৱাৰ পিছত ১৩ অক্টোবৰত চিকিৎসালয়ত ভৰ্তি হোৱা পেৰা-আৰ্চাৰ অংকিতক সোণেপাটৰ ভগৱান দাশ হাস্পতালৰ পৰা যাবলৈ দিয়া হৈছে, আৰু দহ দিনৰ বাবে হোম কোৱাৰেণ্টাইনত থাকিবলৈ পৰামৰ্শ দিয়া হৈছে। তেওঁৰ পৰিয়ালৰ লোকে তেওঁক ঘৰলৈ ওভোতাই নিছে আৰু তেওঁ হোম কোৱাৰেণ্টাইনত থাকিব।
কোভিড আৰটি- পিচিআৰ ৰিপ'ৰ্ট নিগেটিভ বুলি দাখিল কৰাৰ পিছত এছ এ আই সোণেপাটত পাঁচ অক্টোবৰত আৰম্ভ হোৱা ৰাষ্ট্ৰীয় শিবিৰৰ অংশ হোৱা অংকিতৰ নমুনা শিবিৰৰ বাবে নিৰ্দ্ধাৰিত এছ অ' পি অনুসৰি ১২ অক্টোবৰত পুনৰ সংগ্ৰহ কৰা হয়, য'ত পজিটিভ বুলি প্ৰতিপন্ন হয়।

Ministry of Youth Affairs and Sports
Para-Archer Ankit who had tested Covid positive discharged from hospital, advised home isolation for ten days
23 OCT 2020 7:00PM by PIB Delhi
Para-Archer Ankit who had been admitted to the Bhagwan Dass Hospital, Sonepat on October 13 after testing positive for the coronavirus , has been discharged from hospital and advised home quarantine for 10 days. His family has come to take him back and he will be in home isolation.
Ankit who is a part of the national camp which had commenced on October 5 at SAI Sonepat after submission of negative Covid RT-PCR reports, had his sample taken once again on October 12th as per the SOPs set up for the camp where it came to be positive.